Předprodej jarních permanentek začíná

Permanentní karty se prodávají v sekretariátu klubu v Ďolíčku.

Předprodej jarních permanentek začíná

Již nyní mají fanoušci možnost zakoupit si jarní permanentní karty na všechny zbylé domácí zápasy Bohemians Praha 1905 v sezoně 2014/15. Prodej byl zahájen ve čtvrtek 4. prosince a možnost nákupu bude tento rok každý všední den do pátku 19. prosince v níže zmíněné otevírací době v sekretariátu klubu v Ďolíčku. V roce 2015 bude záhajen prodej v pondělí 5. ledna a potrvá (každý pracovní den) až do prvního domácího utkání, který je na programu o víkendu 21. - 22. února.

Bohemka odehraje doma sedm zápasů v tomto pořadí: Jihlava, Příbram, Dukla, Ostrava, Teplice, Mladá Boleslav a Plzeň. Vstupenky na čtyři soupeře spadají do dražší cenové kategorie A, dohromady by fanoušek zaplatil za vstupenky tedy 1 460 Kč na hlavní tribunu, do ostatrních sektorů by ho vyšly na 900 Kč. Cena jarní permanentky je ovšem mnohem výhodnější. Za permici na hlavní tribunu, tedy sektor A, zaplatí každý fanoušek 1 100 Kč, do ostatních sektorů B a C stojí permanentní karta 650 Kč. Ještě větší zvýhodnění čeká na děti do 150 cm výšky a osoby starší 70 let. Ty mají totiž cenu permanentních karet poloviční, cena se tedy pohybuje od 325 Kč do 550 Kč v závislosti na sektoru stadionu.

Mapa Ďolíčku

Permanentní karta Bohemians Praha 1905 přináší všem jejich držitelům slevy u vybraných obchodních partnerů Klokanů. V prodejnách Barvy a Laky Hostivař je to 5% sleva, u společnosti Lionsport 30% sleva ve všech prodejnách a 40% sleva v jejich e-shopu. Další 10% slevu na ubytování přináší Hotel zámek Berchtold, 10% slevu získá fanoušek i ve fanshopu Bohemians.

Zodpovědnou osobou v rámci ticketingu je ve společnosti Bohemians Praha 1905, a. s. paní Barbora Bendová (tel.: 739 531 734, mail: info@bohemians1905.cz). Předprodej bude probíhat v sekretariátu v Ďolíčku v pracovních dnech od 9:00 do 16:00. Doporučujeme vždy si telefonicky raději domluvit přesný čas návštěvy. Po individuální domluvě není problém zorganizovat prodej permanentek i v pozdějších hodinách.

Při koupi permanentní karty na jarní část sezony si každý fanoušek může vybrat ze dvou základních motivů, třetí s retro fotografií je bohužel již vyprodán. Při nákupu dětské permanentky bude permice vytištěna na poslední vzor, tedy dětský motiv.

Motivy permanentní karty