Sobotní soutěže a vyhlášení

Přijďte na Vánoce s Klokanem, začínáme ve tři hodiny.

Sobotní soutěže a vyhlášení

Již tuto sobotu pořádá Bohemka tradiční akci pro fanoušky a rodiny s dětmi, v Ďolíčku se uskuteční Vánoce s Klokanem. Jak jste si zajisté všimli na Virtuálním Ďolíčku, v plném proudu jsou fanouškovské ankety Hráč roku 2014, Gól roku 2014 a Miss Klokan 2014. Hlasování je možné do čtvrteční půlnoci a vyhlášení proběhne právě na Vánocích s Klokanem. Pořadí na předních příčkách je velmi vyrovnané.

Ovšem to nejsou jediné soutěže, kterých se příchozí fanoušci dočkají. Nejenom, že od 15 hodin budou na pódiu na náměstíčku celou hodinu probíhat různé soutěže pro děti, ale i na dalších stanovištích mohou děti získat další malé odměny.

Starší se mohou zapojit do soutěže o nejlepší vánoční cukroví s motivem Bohemky. Porota složená z hráčů A mužstva vybere to nejchutnější a nejkrásnější cukroví. Své dobroty můžete přinášet a registrovat do soutěže ke stánku Dacaffé, který bude před fanshopem na ochozu stadionu.

A nezapomnělo se ani na dospělé! Díky společnosti Hyundai Centrum Praha si v naší tipovací soutěži můžete zahrát o zapůjčení automobilu značky Hyundai s plnou nádrží na celý víkend. Lístek s otázkou dostanete u vstupu na stadion, svoji odpověď poté budete moci odevzdat do průhledné krabice u pódia.

Tak nezapomeňte, začínáme v sobotu již ve tři hodiny odpoledne. Mezi třetí a čtvrtou bude probíhat Den otevřených dveří a každý zájemce si bude moci projít sportovní zázemí stadionu, kde na každého v kabině A mužstva čeká překvapení. Doražte s celou rodinou, závěr Vánoc s Klokanem bude opět patřit členům Bohemians ultras.