Klokany čeká poslední zápas ve skupině

Ve středu od 11 hodin naběhnou proti Baníku Most, trenéra trápí marodka hráčů.

Klokany čeká poslední zápas ve skupině

Bohemku, jako obhájce prvenství v zimní Tipsport lize, čeká poslední utkání v rámci skupiny A, kdy se rozhodne o postupujícím do víkendových semifinálových bojů. Klokani mají vše ve svých rukách, když jim postup zaručuje středeční vítězství, potažmo by mohla stačit i remíza, kdy ovšem záleží na výsledku úterního zápasu Táborska. Při rovnosti bodů po odehrání všech zápasů ve skupině rozhodne lepší skóre.

Trenéra Romana Pivarníka trápí čím dále více zranění jeho svěřenců. Na začátku sezony byl zraněný Vojtěch Engelmann, v prvním týdnu tréninků se k němu přidal i Roman Artemuk. V úvodním utkání Tipsport ligy zranil soupeř i novou posilu Klokanů Marka Jarolíma, který vynechal již sobotní zápas proti Táborsku. V něm si přivodil zranění Martin Cseh a jeho přesná diagnóza ještě není známa. S onemocněním přišel začátkem týdne další ze stoperů Michal Šmíd a zranění si na tréninku přivodil Daniel Krch, poslední zdravý stoper A mužstva. "Zítra určitě hrát nebudou, pomůžeme si hráči z juniorky," prozradil trenér Roman Pivarník. Naopak lépe se již cítí Jhon Mosquera, který by již nastoupit měl. K dispozici jsou trenérovi i testovaní Yannick Mbengono a Pavol Cicman.

Zápas začíná v 11 hodin a vstupenka na celý hrací den stojí 50 Kč (po našem utkání následuje ještě duel Dukla - Žižkov). Zvýhodněnou cenu 20 Kč zaplatí studenti po předložení studentského průkazu (např. ISIC) a osoby starší 60 let. Fotbalový areál na Vyšehradě se nachází kousek od stanice metra C - Vyšehrad. Parkování v okolí je velmi problematické.

Další program Tipsport ligy je naplánovaný na tento víkend. V případě postupu z prvního místa skupiny do závěrečných bojů ve Final Four bude hrát Bohemka v sobotu od 10:30 v Brozanech a poté v neděli od 10:30, či 13:00 v závislosti na sobotním výsledku na stejném místě. Kdyby skončili Klokani ve skupině na jiném místě, jsou zápasy naplánované na sobotu na Vyšehradě s ještě neupřesněným časem výkopu.