Final Four v Brozanech

Klokani odehrají na severu Čech dva zápasy.

Final Four v Brozanech

Bohemians se jako obhájce titulu dostali do závěrečných bojů zimní Tipsport ligy a budou o víkendu bojovat v Brozanech nad Ohří o zisk putovního poháru a finanční prémie. Klokani se do Final Four dostali jako vítězové skupiny A, společně s Dynamem České Budějovice, Hradcem Králové a druholigovým Zlínem.

Středeční los přisoudil Bohemce za soupeře Dynamo se sobotním výkopem v jednu hodinu odpoledne. Druhou semifinálovou dvojici pak logicky tvoří Hradec se Zlínem s výkopem v 10:30. "Občerstvení je pro fanoušky samozřejmě zajištěno a vstupné jsme zvolili 80 korun na den, tedy na oba zápasy. Zlevněné je pak za 50 korun," vyjádřil se na stránkách Sokol Brozan sekretář místního klubu Petr Klimeš. Výhodnější vstupné se tedy týká důchodců nad 60 let, držitelů ZTP průkazů a studentů.

Turnaj se odehraje na hřišti s umělým travnatým povrchem (adresa: Na Průhonu 418, Brozany nad Ohří). Tento areál se nachází přibližně půl kilometru od hlavního stadionu Brozan a pro fanoušky je parkování zdarma možné pouze v přilehlých ulicích.

Trenér Roman Pivarník nemůže počítat s některými hráči, ovšem na testech jsou již Mikk Reintam, Saša Novakovič a dnes se k týmu připojil i Aleš Škerle. Nedělní zápas odehrajeme na stejném místě, čas a soupeř se upřesní až po sobotních výsledcích. O třetí místo se hraje od 10:30, finále poté v jednu odpoledne.