První den za námi

Klokani za sebou mají již dva tréninky, k týmu se připojil nový hráč.

První den za námi

Po včerejší zdlouhavé cestě si hráči večer odpočinuli na pokojích a dnes se již plně mohli věnovat tréninkům. Přes neustálé deště bylo hřiště v areálu hotelu perfektně připravené, a i když bylo měkčí, podmínky k tréninku byly skvělé. I sluníčko v době tréninku vykouklo. Přes den mohli fanoušci sledovat fotografie na Facebooku.

Po tréninku si skupinka hráčů dokonce vyzkoušela teplotu blízkého moře. Nejodvážnějším se stal bezpochyby Jhon Mosquera, který do vln skočil přímo po hlavě. Ostatní mu fandili pouze z pobřeží.

Po obědě a zaslouženém odpočinku se vydali hráči na trénink odpolední. Při příjemném počasí byl trénink zaměřený spíše na hru a mužstvo se již pomalu připravovalo na zítřejší odpolední zápas, ze kterého večer přinese internetová televize Bohemka TV sestřih.

Na večeři popřálo celé mužstvo dnešnímu oslavenci Pavolu Cicmanovi, který dnes oslavil kulaté třicáté narozeniny. Přibližně v osm večer se pak k mužstvu připojil srbský obránce Zoran Gajič. Jeho nasazení v zítřejším utkání je sportovním úsekem ještě zvažováno.

Virtuální Ďolíček přináší i rozdělení pokojů:
Jan Moravec - Milan Švenger
Jakub Rada - Michal Šmíd
Ivan Lietava - Václav Kalina
Petr Nerad - David Bartek
Matúš Mikuš - Lukáš Pauschek
Marek Jarolím - Josef Jindřišek
Elvis Bratanovič - Jhon Mosquera
Petr Dočekal - Pavol Cicman
Michal Hubínek - Milan Havel - Radek Žaloudek
Aleš Škerle - Zdeněk Zlámal
Radek Šírl - Zoran Gajič