Týden za námi

A mužstvo je v Turecku již sedm dní.

Týden za námi

Svěřenci trenéra Romana Pivarníka měli na programu opět dvoufázový trénink. Po včerejším volnějším dni, kdy hráči zašli odpoledne do nedalekého Beleku, se vrátili na tréninkové hřiště a pilovali formu na blížící se start jarní části Synot ligy.

Dopoledne měli brankáři program náročnější, kdy jim dával do těla trenér Martin Vaniak. Hráči trénovali herní situace se zbytkem realizačního týmu. Vše za dohledu novinářů z deníku Sport, kteří se přijeli za bohemáckou výpravou podívat přímo do areálu hotelu.

Po regeneraci u masérů následoval samozřejmě oběd a polední klid. Po něm již zase odpolední trénink a dřina na hřišti. V Beleku panují v současné době ideální podmínky na trénování, sluníčko svítí nad hlavami, vítr nefouká a rtuť na teploměru se většinou pohybuje kolem dvacítky.

Večerní regenerace již probíhá tradičně v sauně a vnitřním bazénu, někteří hráči zajdou i do posilovny. Maséři se v tuto dobu vůbec nezastaví, jejich dveře jsou stále otevřené. Po večeři dnes následoval i rozbor utkání s Rapidem Vídeň. V konferenční místnosti zůstal tým přes půl hodiny.

Zajímavostí dnešního dne byla zajisté GoPro kamera umístěna na hlavě našeho brankáře. Ten od rána až do večera zaznamenával celý svůj den. Zítra se proto mohou všichni těšit na internetové klubové televizi Bohemka TV na video s názvem „Den s Milanem Švengrem“.