Soustředění se blíží ke konci

Klokany čeká poslední trénink, v pátek trénovali ještě dvoufázově.

Soustředění se blíží ke konci

Svěřenci trenéra Pivarníka měli v pátek na programu ještě normálně dvě tréninkové jednotky. Všichni trénují naplno, jen Aleše Škerleho trápí zranění kolene. Již se ale zapojuje s týmem a během tréninků vyklusává kolem hřiště.

Odpolední trénink byl zpestřen střelbou se sázkou, kterou v poslední akci rozhodl Petr Nerad, a gólmani tak proti hráčům prohráli a čekala je nemilá povinnost. Jak vypadal výsledek mohli fanoušci vidět již včera na Facebooku Bohemians.

Závěrečná hra mladí versus staří byla vyvrcholením odpoledního programu. Velmi vyrovnaný výkon, kdy nejdříve vedli staří - po proměněné penaltě Jindřiška - aby o chvilku později vyrovnal Mosquera. Ve druhém dějství strhl vedení na svoji stranu Šírl, když zamířil levačkou přímo k tyčce. Mladí měli v posledních vteřinách zápasu šanci vyrovnat ze standardní situace. Tu excelentně zahrál Mikuš a šlo se do prodloužení.

V něm se muselo hrát na zlatý gól, navíc brankáři nesměli chytat rukama. Neuvěřitelné zákroky předvel v brance mladých Milan Śvenger a držel svůj tým po celou dobu nad vodou. Poslední branku vstřelil Václav Kalina a bylo rozhodnuto. Ve výborné atmosféře tedy zvítězili staří ve složení: Zlámal - Bartek, Kalina, Šmíd, Šírl - Cicman, Jindřišek, Rada, Moravec - Jarolím - Lietava. Gratulujeme!

Dnes čeká mužstvo dopolední trénink na hřišti a k večeru odjede do nedalekého Beleku k dalšímu přípravnému utkání. To začíná v 16 hodin SEČ a na Facebook stránce se opět pokusíme o základní zpravodajství ze zápasu.