V sobotu v Ďolíčku masopust a generálka

Před zápasem se Sokolovem pořádáme od 13 hodin tradiční veselici.

V sobotu v Ďolíčku masopust a generálka

V sobotu 14. února nás čeká generálka před ligou, do Ďolíčku dorazí FK Baník Sokolov. Výkop je plánován na 15. hodinu, vy však doražte s celou rodinou alespoň o dvě hodiny dříve. Již potřetí totiž zavítají do Ďolíčku tradiční předjarní masopustní hody.

Od brzkého odpoledne vás čeká obvyklý program, ve zkratce - prase, pivo, zpěv. Stánky na náměstíčku v Ďolíčku vám nabídnou ty nejlepší produkty z tradiční české zabíjačky - vše připravené s předstihem podle zákonných předpisů. Chuť  si však novými veterinárními předpisy zkazit nenecháme. Ani tak nebudete vy ani vaše ratolesti ochuzeni o ukázku řeznického řemesla, i když produkty vytvořené na místě budou jen k pokoukání.

Od 13 hodin začne na pódiu vytvářet staročeskou atmosféru hudební kapela, o zábavu vašich dětí se postará vystoupení oblíbeného klauna. Přijďte se po dlouhé zimní přestávce pozdravit s klokaní partou už po poledni, nudou, hladem ani žízní rozhodně trpět nebudete!

Masopustu si příliš neužijí hráči, kteří se budou připravovat na svou poslední ostrou zkoušku před ligovou soutěží. Tribunám v Ďolíčku se poprvé v letošním roce představí od 15 hodin, kdy vyběhnou k souboji se sokolovským Baníkem. Vzhledem k probíhajícímu masopustu bude vstupné na zápas dobrovolné, ale předešlé zkušenosti ukazují, že pravověrní Klokani přispějí obligátní padesátikorunou do připravených kasiček i tak.

Těšíme se na vás a věříme, že si všichni užijeme v sobotu v Ďolíčku pohodové odpoledne!

Nedočkavci z řad fanoušků studentského věku či jejich rodičů mohou před návštěvou Ďolíčku navštívit den otevřených dveří naší partnerské Vysoké školy finanční a správní a s ní propojené Bankovní akademie a Kouzelné základní a mateřské školy. Objekt VŠFS se nachází pár kroků od Ďolíčku v Estonské ulici na kraji Heroldových sadů. Více informací o programu dopoledního dne otevřených dveří naleznete na webu VŠFS.