Bohemka TV: Vyzkoušeli jsme si domácí půdu

Pro klubovou televizi hovořili David Bartek a Roman Pivarník.

Bohemka TV: Vyzkoušeli jsme si domácí půdu

Po posledním přípravném utkání před startem ligy přišel jako první před kameru Bohemka TV univerzál David Bartek, který v dnešním utkání nastoupil na pozici pravého záložníka. "Museli jsme se připravit na zápas s Jihlavou," viděl jasný cíl generálky odchovanec Klokanů.

Při jeho rozhodující brance se ocitl v příležitosti Ivan Lietava, ovšem promáchl. I díky tomu se k zakončení dostal Bartek, který míč poslal přímo do branky a rozodl dnešní zápas. "Volal jsem na něj, kamarádsky mi to pustil! Mě už zbývalo jen trefit bránu a to se mi podařilo," okomentoval situaci s lehkou nadsázkou Bartek.

"Jsem rád, že jsme mohli vyzkoušet domácí půdu," začal s pozitivy dnešního utkání trenér Roman Pivarník. "Chtěli jsme si vyzkoušet v zápase různé varianty posunu hráčů, což jsme vyzkoušeli," pokračoval. "Je škoda, že jsme diktovali tempo a znovu jsme nedokázali zahrát zápas vzadu s nulou," i přes výhru našel v generálce na ligu negativa.

Na otázku ohledně sestavy nebyl ale trenér stále konkrétní: "Není to celkem stabilní, mám tam otazníky. Ten kádr je hodně vyrovnaný," uzavřel pro klubovou televizi hlavní trenér Bohemians. Oba dva rozhovory můžete vidět jen na Bohemka TV.