Sobotní program s magazínem

Soutěže, hlasování, novinky ve fanshopu a magazín 1905 Klokan v prodeji.

Sobotní program s magazínem

Již tuto sobotu v 17 hodin vypukne v Ďolíčku jarní část Synot ligy a pro fanoušky je opět připraven program. Stadion se otevře hodinu a půl před výkopem a již od této doby bude v prodeji nové číslo magazínu 1905 Klokan. Tentokrát s ohlédnutím na zimní přípravu, kterou absolvoval tým jak v tuzemsku, tak i v tureckém Beleku.

Uvnitř naleznete také úvodní slovo předsedy představenstva Ing. Dariusze Jakubowicze, který zdůrazňuje důležitost letošního roku, především blížící se oslavy 110 let výročí klubu a 10 let od znovuzrození. Dále se čtenáři budou moci ohlédnut za týden starou generálkou a vršovickým masopustem, ale v magazínu všichni naleznou spoustu dalšího zajímavého čtení.

O poločasové přestávce se vybraní fanoušci mohou zúčastnit poločasové soutěže o hodnotné ceny. Soutěžící vybere po první půli tradičně Klokan. Patnáctiminutovou pauzu zpestří i duel přípravkového mužstva Bohemians.

Nově se budou moci fanoušci od 70. minuty utkání zapojit do hlasování o hráči zápasu. V mobilní aplikaci Synot liga budou moci hlasovat pro nejlepšího hráče, kterého po zápase přímo na ploše vyhlásíme.

Novinky si pro vás připravil i bohemácký fanshop. Mezi ně můžeme zařadit určtiě kvalitní porcelánový hrnek, klubové odznaky, zakázkově vyráběnou osušku, či černé adidas kraťasy s logem klubu. To a mnohem více na ochozu stadionu v našem fanshopu, popřípadě i v pojízdném fanshopu u hlavního vstupu stadionu.

Vstupenky budou v prodeji od 100 Kč na pokladnách stadionu od 15:30, kdy se otevřou samotné pokladny zároveň s celým stadionem. Doražte podpořit Klokany v prvním mistrovském utkání tohoto roku!