Bohemka TV: Nám snad početní výhoda ublížila

Jakub Rada a Roman Pivarník hodnotí pro klubovou televizi dnešní remízový zápas.

Bohemka TV: Nám snad početní výhoda ublížila

Po dnešním úvodním ligovém utkání šel před novináře nejdříve Jakub Rada. "Představovali jsme si, že to bude lepší. Bod je málo," začal s hodnocením záložík Bohemians. "Výkon byl rozpačitý," pokračoval, jak viděl duel 17. kola Synot ligy on.

"Čekali jsme, že budme mít více šancí. Nějaké tam ale byly," řekl pro klubovou televizi Rada. Problém ale viděl především v 75. minutě, kdy uviděl druhou žlutou kartu a následně pak tedy červenou jihlavský hráč Tlustý. "Nám paradoxně vždy červená karta ublíží," litoval Rada, že Klokani nedokázali využít početní výhody. "Nás to spíš vždy vyblázní, než aby nás to uklidnilo. Chtěli jsme to pak rozhodnout během pěti vteřin," uzavřel hodnocení.

"Musím říct, že oproti závěru podzimu jsme hráli důsledněji a poctivěji dozadu," začal na tiskové konferenci s hodnocením zápasu trenér Roman Pivarník. "Mohli jsme být ale v záložní řadě aktivnější," našel i negativní stránku.

Novináři se na něj obratili i ohledně červené karty, kterou dostal soupeř. To viděl trenér Pivarník jasně: "Byla tam až velká míra toho, že chceme, chceme, chceme, ale bohuže to bylo kontraproduktivní."

Celé hodnocní můžete vidět na internetové klubové televizi Bohemka TV.