Krch s Engelmannem si zpestřili přípravu

Zranění hráči se zapojili do FIFA turnaje v nedaleké restauraci Basilico.

Krch s Engelmannem si zpestřili přípravu

Marodka Bohemky v současné době čítá celkem čtyři jména. Do hry stále nemůže zasáhnout Roman Artemuk, Martin Cseh, Vojtěch Engelmann a Daniel Krch. A právě poslední dva jmenovaní se zapojili do playstation turnaje v nejnovějším díle ze série FIFA. Ten se uskutečnil v nedaleké italské restauraci Basilico, ležící kousek od Vršovického nádraží. Oba hráči si tak zpestřili období, kdy se plně nemohou připravovat s A týmem.

Na začátku turnaje měl větší štěstí Dan Krch, kterému los přisoudil tým Bayern Mnichov. Naopak Vojta Engelmann musel hrát za italskou Neapol. Možná i to zapříčinilo, že záložník Bohemians skončil již v základní skupině. Jak on sám ale prozradil, po všechny zápasy ho provázela nepřízeň rozhodčího. "Když je hráč delší dobu zraněný a pořád pracuje na rychlejším návratu do tréninků, určitě přivítá takové zpestření. S Danem jsme si to užili, byl to příjemný večer," řekl pro klubový web Vojtěch Engelmann.

Naopak Dan ze skupiny postoupil, ovšem skončil okamžitě před branami čtvrtfinále, tudíž se ho závěrečné boje netýkaly. "Bylo to těsné. Ze skupiny jsem postoupil z druhého místa, ale v play off mě vyřadil budoucí celkový vítěz turnaje," popsal těžký los turnaje Daniel Krch. "Ale určitě jsme přivítali tuto změnu v období, kdy ještě nemůžeme naplno trénovat," dodal obránce Klokanů.

Věříme, že se oba dva již brzy připojí k A mužstvu a budou se moci naplno připravovat na zápasy v první lize!