Bohemka TV: Podali jsme výborný výkon

Aleš Škerle, Marek Jarolím a trenér Roman Pivarník pro Bohemka TV.

Bohemka TV: Podali jsme výborný výkon

"Už jsem dal branku v přípravě," reagoval s úsměvem Aleš Škerle na novináře, které zajímala první branka zápasu. "Klukům jsem říkal, že mám na sto ligových startů jeden gól. A já už dvě stovky zápasů mám," pokračoval v dobré náladě. "Tam byl propadlý balon, přetahovali jsme se a já vyhrál," popsal již vážněji situaci autor první branky utkání.

Jako druhý před novináře přišel Marek Jarolím, který byl blízko vstřelené brance, ovšem penaltu na začátku druhé půle neproměnil. "Byl jsem rozhodnutý pro stranu, pak jsem nepochopitelně změnil myšlenku," vrátil se k momentu z 51. minuty.  "Špatně koplá penalta," dodal. Novináře zajímala chvíle, kdy si míč stavil na penaltový puntík již kapitán Jindřišek, ale desítku nakonec zahrával právě Jarolím. "Pepa to měl postavený, ale přišel pokyn z lavičky, ať si to vezmu já," naznačil, kdo rozhodl o exekutorovi penalty.

"My můžeme být velmi spokojení, protože nehrajeme zle, ale po dlouhé době jsme vyhráli a podali výborný výkon," začal s hodnocením na tiskové konferenci trenér Roman Pivarník. "Celý zápas jsme měli pod kontrolou," pokračoval dále. Trenéra velmi těšilo, že mužstvo nezlomil inkasovaný gól, a poté také neproměněná penalta. "Co kvituji, že jsme ve druhém poločase ještě více dokázali vystupňovat náš tlak," pochvaloval si trenér.

Záznam z tiskové konference a rozhovory s oběma hráči můžete vidět na klubové internetové televizi Bohemka TV.