Bohemka TV: Kdybych ji proměnil, vyvíjí se to jinak

Kapitán Josef Jindřišek a trenér Roman Pivarník hodnotí zápas v Hradci.

Bohemka TV: Kdybych ji proměnil, vyvíjí se to jinak

V neděli byl jeden z rozhodujících faktorů neproměněná penalta Josefa Jindřiška, s tím musel souhlasit právě i kapitán Bohemians: "Kdybych ji proměnil, tak se to vyvíjí jinak. Myslím si, že bychom neodjížděli s prázdnou." Poslední tři penalty, které Klokani kopali, bohužel neproměnili. "Dvakrát jsem na ni šel a dvakrát jsem ji nedal. Takový je fotbal, musíme jít dál," okomentoval Jindřišek, který má "na svědomí" dva tyto nepovedené pokusy.

"Nebyl jsem nervózní, chtěl jsem trefit svoji stranu a dal jsem to moc přes nárt," popisoval situaci při penaltě nejlepší střelec Bohemians letošní sezony. "Kdybych nedal takovou razanci, tak by to tam asi padlo," dodal Jindřišek.

Pro klubovou televizi okomentoval zápas také lodivod Klokanů Roman Pivarník. "Zápas jsme měli pod kontrolou a tímto momentem Hradec ožil," okomentoval nedělní duel v krátkosti. "Byl to zlom! Místo, abychom šli nahoru my, tak jsme Hradec pustili do aktivity," viděl jednoznačně změnu vývoje v první půli Pivarník.

Celé hodnocení obou zástupců Klokanů můžete vidět na internetové televizi Bohemka TV. Vyjádření obou trenérů na tiskové konferenci si můžete přečíst zde.