Na Slavii pochodem a všichni v bílém!

AKTUALIZOVÁNO 25.3.: Prodej vstupenek a trik stále ve fanshopu.

Blíží se jeden z vrcholů sezóny – vršovické derby se Slavií. V sobotu 4. dubna budeme hosty u sousedů na stadionu v Edenu. Utkání začíná ve 20:15.

Na tento očekávaný duel je pro fanoušky připraveno několik speciálních akcí. Synot liga zařadila zápas do režimu Duel rivalů, proto budete zásobováni množstvím zajímavostí a reportáží po celý týden před zápasem. To nejdůležitější pro fanoušky Klokanů však přichystala Bohemka ve spolupráci s fanouškovskou skupinou Sektor 1905.

Už je to nějaký čas, co Prahou protékala jednotná řeka bohemáckých fanoušků, odhodlaných dobýt velký triumf. Jistě si vzpomenete třeba na památný pochod na Strahov ve žlutých trikách. Proto fanoušci pořádají i na toto derby se Slavií velký pochod od Ďolíčku k Edenu, který bude vyrážet od našeho stadionu v sobotu v 18:30. Sraz účastníků je na Bohemce v 18:00, Družstvo fanoušků Bohemians stále shání dobrovolníky, kteří by si na sebe vzali reflexní vestu, neboť podle zákonných předpisů je požadován určitý počet pořadatelů pochodu. Dobrovolníci se můžou hlásit Michalu Holasovi na telefonu 736131631. Upozorňujeme, že podle magistrátní vyhlášky je v Praze zakázáno používání zábavní pyrotechniky na veřejných prostranstvích, proto se jejího odpalování zdržte, ať nedáváme policejním složkám zbytečný důvod k zásahu.

Rádi bychom, aby Bohemka měla velkou a opticky výraznou podporu! Proto budou ve fanshopu v Ďolíčku připravena ke každé vstupence do sektoru hostí ke koupi i bílá trika s motivem z dílny Sektoru 1905, která pořídíte za příznivou cenu 149 Kč! Předprodej začal během derby s Duklou, kdy bylo prodáno přes 200 vstupenek a 300 trik. Kapacita našeho sektoru přitom lehce překračuje 1000 míst. Prodej proto pokračuje v běžných prodejních hodinách fanshopu i na našem e-shopu, kde však zakoupíte pouze triko. Vstupenky na vršovické derby do sektoru Bohemians jsou v prodeji pouze ve fanshopu, jedna vyjde na 160 korun a jejich platba je možná pouze v hotovosti.

Předprodej vstupenek a prodej triček pak bude probíhat až do vyprodání kapacity sektoru v obvyklých otevíracích hodinách fanshopu. Ve čtvrtek 26.3. bude však mít fanshop z provozních důvodů zavřeno! Poslední příležitost ke koupi bude v Ďolíčku v den zápasu od 17:00 do 19:30. Pozor, v Edenu se lístky do našeho sektoru nebudou prodávat ani před utkáním, budou k dostání pouze na Bohemce!

Pojďme dobýt Eden všichni v bílém! Žádné pražské „S“ neskolí Klokana!