Zakupte si v neděli nový magazín

Uvnitř rozhovory, reportáže, soupisky a aktuality, čtení za 20 Kč.

Zakupte si v neděli nový magazín

I v neděli bude na všechny fanoušky čekat nový klubový magazín 1905 Klokan. Tentokrát je na titulní stránce obránce Aleš Škerle, nová tvář v kabině Bohemians. Hráč se zkušenostmi i z evropských pohárů posílil Klokany v zimní přestávce, v současné době zde hostuje z druholigové Olomouce. Zahrál si dokonce i proti Rosickému s Kollerem, když ještě oba hájili barvy Borussie. Nadpis Alešova rozhovoru prozrazuje vše: "Šest minut v Dortmundu, potom K.O.".

V magazínu ale nenajdete pouze tuto zpověď. "Nebyl jsem žádný andílek, ale lepším se," prozradil nám v rozhovoru pro magazín 1905 Klokan nadějný dorostenec Petr Kalaš, kterého nyní vede v nejstarší kategorii U19 zkušený trenér Michal Zach.

V klubovém bulletinu naleznete i spoustu dalších článků, reportáží a samozřejmě i týmových a individuálních statistik. Nechybí rozpis A mužstva, juniorky a dorosteneckých mužstev. A jak vypadalo poslední choreo našich fanoušků před zápasem s Příbramí? To vše a mnohem více najdete v nedělním vydání magazínu 1905 Klokan.

V prodeji bude před zápasem u kamelotů, popřípadě výtisky si můžete pořídit za 20 Kč v pojízdném fanshopu i ve fanshopu na ochozu stadionu.