Poslední Třinec dokázal vyhrát

Junioři prohráli ve 26. kole těsně o jednu branku.

Poslední Třinec dokázal vyhrát

Svěřenci trenéra Dalibora Slezáka nastoupili v dalším kole Juniorské ligy proti poslednímu Třinci. Podzimní střetnutí skončilo výhrou Klokanů o dvě branky, i dnes se očekávala převaha vršovického celku. Ze zkušenějších hráčů A mužstva posílili Klokany Kalina s Cicmanem. Na druhé straně se jednalo o dva starší obránce - Čelůstku a Krejčího.

Zápas začal ale opatrně a oba týmy se do útoku příliš nehrnuly. První vážnější moment nastal v 10. minutě, kdy se o střelu pokusil třinecký Kučera, ale Dočekal si s ní poradil. Další náznaky šancí pak přicházely z rohových kopů na obou stranách, nicméně žádný gól z nich nepadl.

Branku nepřinesla ani poslední minuta prvního poločasu, kdy se po přímém kopu dostal ke střele Řezníček. Zpoza vápna poslal ale míč jen těsně mimo branku.

Ve druhé půli se však obraz hry výrazně změnil. Hned v úvodních minutách si Třinec připravil dvě vynikající příležitosti, které musel likvidovat perfektními zákroky brankář Dočekal.

Poté zase začali útočit domácí a to především po pravé straně, kde obránce zaměstnával svými centry zkušený Václav Kalina. V 66. minutě padl první gól. Po neúspěšném rohovém kopu Bohemians se Třinec dostal do protiútoku a Marek Gajdošík střelou k tyči otevřel skóre utkání.

Klokani mohli rychle srovnat, jenže Řezníčkova střela orazítkovala břevno. V 71. minutě navíc Gajdošík přidal svůj druhý zásah a hosté vedli už o dvě branky.

Bohemians se však nevzdali a v 80. minutě ještě vykřesali naději. Po centru Cicmanan se dokázal prosadit z dorážky Jakub Řezníček. Samotný závěr však Třinec dobře ubránil a domácí ani při poslední standardní situaci, kdy do vápna hostů přišel i brankář Dočekal, gól nevstřelili a prohráli s posledním týmem tabulky 1:2