Výsledkový servis ze 21. - 22. března

Virtuální Ďolíček přináší výsledek a hodnocení dorosteneckých zápasů.

Dorostenci měli šťastný víkend! Na všechny tři kategorie čekala těžké bitva s Baníkem Ostrava, respektive s Viktorií Plzeň, ale Klokani se s tím popasovali skvěle. Všechny tři zápasy Bohemka vyhrála a trenéři na Virtuálním Ďolíčku přinášejí zároveň hodnocení těchto utkání.

U19
Bohemians Praha 1905 - FC Baník Ostrava 3:1 (1:0)
Branky Bohemians: 26. Káš (Fotr), 49. Vachoušek (Fotr), 85. Fotr (Bláha)
Bohemians Praha 1905: Došek - Vacík, Brak, Káš, Malík - Bláha, Tokár, Grohmann - Fotr (89. Hořák), Vachoušek (75. Kubec), Kučera (60. Radimský).
Trenér Michal Zach: "Ve vyrovnaném prvním poločase jsme se ujali vedení po dobře zahrané standardní situaci, pohotově zakončil Káš. Nástup do druhého poločasu se nám vydařil, po centru Fotra skóroval Vachoušek. Nedlouho poté soupeř snížil, ovšem pozorná defenzíva vyrovnání nepřipustila. V závěru rozhodl z brejku Fotr."

U17
Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň 4:3 (1:0)
Branky: 28. Kubelka (Melíšek), 46. Begič (Fric), 48. Buneš (Begič), 66. Begovič (Kubelka) - 54. Pinc, 69. Kulhánek, 78. Řezáč.
Bohemians Praha 1905: Procházka - Tomaides, Fric, Hanzl (21. Černý), Buneš (68. Hašek), Kubelka (67. Šum), Růžička, Begič (62. Panýrek), Pilát (72. Junek), Melíšek (53. Begovič), Václavík.
FC Viktoria Plzeň: Přibyl (60. Šampalík) - Svoboda, Končal (50. Šifra), Vacovský, Suchý, Pfejfer (50. Brudna), Pavlík, Mudra, Tomášek (50. Řezáč), Soušek (50. Kulhánek), Pinc.
Trenér Ludovit Szekeres: "Herně pestré a brankově bohaté utkání bylo k vidění v areálu na Šeberově při měření sil mladých Klokanů s Viktoriány z Plzně. Obě mužstva se snažila prezentovat vlastním herním projevem s akcentem na aktivní tvorbu brankových příležitostí. Vytvořené možnosti nakonec v tomto utkání lépe zhodnotili Klokani. Dvě třetiny utkání drželi opratě hry ve svých rukách a díky brankám Kubelky, Begiče a Buneše si vytvořili rozhodující náskok. Po změnách v sestavě se narušila kompaktnost herního projevu i soustředěnost hráčů. Soupeř prokázal silné kombinační dovednosti a promptně trestal naše jednotlivá zaváhání. Světlým okamžikem pro náš tým byla akce před vítěznou brankou utkání, kdy Begovič obešel dvojici bránících protihráčů a slabší nohou do protipohybu gólmana nezadržatelně skóroval. Je objektivně nutné vyzdvihnout i projev soupeře, který se nevzdal svého herního projevu ani za krajně nepříznivé situace a mírou vrchovatou přispěl k přidané hodnotě pohledného utkání! Stínem zápasu bylo nezaviněné zranění do té chvíle téměř bezchybného Hanzla s podezřením na poranění kolene. Přejeme brzké uzdravení a návrat do týmu!

Naše mužstvo zaslouží pochvalu za způsob hry a tentokrát i za efektivitu v koncovce. Ovšem je nutné podržet kvalitu herních činností až do posledního hvizdu rozhodčího. Náš herní projev potvrzuje, že nastoupená cesta k rozvoji dovedností i osobnosti hráčů je správná! Palec nahoru, pánové!
"

U16
Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň 2:2 (0:0), 4:3 na pen.
Branky: 6. Vrána, 29. Le Tuan - Kapucinský, Vilček.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Nechvátal, Malý, Bára - Jaroš, Richter (41. Pouzar), Vrána, Pavel, Stojanovski (64. Pollák) - Farkaš, Le Tuan.
Trenér Daniel Korda: "V prvním jarním domácím utkání jsme přivítali mužstvo Plzně. Do utkání na umělé trávě jsme dobře vstoupili a po pěkné kombinaci vstřelil Vrána úvodní branku zápasu. Hosté hru brzy vyrovnali a začali lépe kombinovat a po naší ztrátě ve středu hřiště vyrovnali. Přesto jsme ještě dokázali do poločasu jít do vedení, po individuální akci skóroval Le Tuan (Tonda). Ve druhém poločase se více dopředu tlačili hosté a po našem faulu v pokutovém území vyrovnali na konečných 2:2. Na pokutové kopy jsme byli úspěšnější a získali jsme tak bod navíc."