V pátek do Jihlavy

Textový online přenos ze zápasu zde na Virtuálním Ďolíčku.

V pátek do Jihlavy

Bohemka vyplní reprezentační přestávku pátečním přípravným duelem v Jihlavě, kde se utká s prvoligovou Vysočinou. Zápas je na programu v brzkých odpoledních hodinách, tudíž ze zápasu redakce Virtuálního Ďolíčku přinese textový online přenos. Ten budete moci sledovat přímo na úvodní stránce.

Utkání se odehraje na hlavním stadionu Vysočiny a kdo by měl zájem přijet se podívat, vstupné bude pro všechny fanoušky zdarma. A mužstvo bohužel nedorazí do Jihlavy kompletní. Marodku v minulém týdnu rozšířil zkušený obránce Aleš Škerle, který nenastoupil již do minulého zápasu s pražskou Duklou. "S týmem se naopak již připravuje Daniel Krch," nastínil hlavní trenér Roman Pivarník i jiné varianty pro další kola Synot ligy na postu stopera. Roman Artemuk a Vojtěch Engelmann, které trápí jejich zranění delší období, se pomalu také připojují k mužstvu. Zapojení Martina Cseha se odhaduje na závěr sezony, tudíž ani v nejbližší době se do utkání nezapojí.

"K zápasu, i když se jedná o prvoligový tým, přistoupíme jako k přípravnému utkání," sdělil Pivarník pro klubové stránky. "I tréninkový cyklus v týdnu nebyl přizpůsoben pátečnímu střetnutí. Hráči měli testy, tréninky byly náročnější," prozradil lodivod Bohemians, že zápas nebude vrcholem týdenního programu.

A na jaké hráče se mohou fanoušci v pátek těšit? "Do utkání nastoupí všichni. Limitují nás ale zranění. Není nás dvacet, ale budeme chtít, aby každý hráč odehrál alespoň poločas," dodal jasně Pivarník, s jakým cílem jde jeho mužstvo do pátečního střetnutí.

Zápas začíná v pátek ve 14:30 na stadionu v Jiráskově ulici. Utkání můžete sledovat přes textový online přenos zde na oficiálních stránkách.