Rukověť fanouška: Jak v sobotu na Slavii

Zásoby vstupenek i derby trik se tenčí! Start pochodu v 18:45.

Rukověť fanouška: Jak v sobotu na Slavii

Již za dva dny vypukne jeden z velkých duelů rivalů v rámci Synot ligy - Vršovické derby mezi domácí Slavií a Bohemians. O vstupenky na derby je slušný zájem a proto přinášíme souhrn informací pro ty, kteří se rozhodují na poslední chvíli.

Předprodej vstupenek probíhá ve fanshopu Bohemians na stadionu v Ďolíčku. V současné době (čtvrtek odpoledne) je prodána již více než polovina tisícové kapacity sektoru hostí, tedy 550 vstupenek. Vstupenku a propriety na zápas si můžete pořídit ve čtvrtek do 18:00, v pátek od 10 do 15 hodin. Fanshop bude otevřen i v sobotu před utkáním od 17:30 do 19:05. Podařilo se nám dohodnout s pořádajícím klubem, takže část vstupenek do sektoru Bohemky bude v prodeji i v sobotu přímo v Edenu, a to u pokladny z ulice Pod altánem. V Ďolíčku si pro potřeby účastníků pochodu fanoušků ponecháme na sobotu posledních 150 vstupenek, zbytek bude distribuován v Edenu. Brány stadionu Slavie se pro první návštěvníky otevřou v 18:45.

Zástupci ultras žádají všechny fanoušky Bohemky chystající se do sektoru vlajkonošů, aby dorazili oblečeni v bílém. Pro účel jednotného odění je ve fanshopu v prodeji speciální derby triko s motivem "žádné pražské S neskolí klokana!", jehož zbývá už jen zhruba 250 kusů. Některé velikosti jsou již téměř vyprodány, proto neváhejte a pořiďte si triko včas, aby se na vás dostalo. Vstupenky pořídíte po 160, trika po 149 korunách.

Fanoušci chystají vydat se v sobotu od Ďolíčku do Edenu velkým pochodem. Sraz účastníků bude mít své místo na našem domácím stadionu, kde bude zhruba od 17:30 otevřen i stánek s občerstvením na náměstíčku. V 18:40 se vydají z Ďolíčku autobusem hráči a po jejich vyprovození se mohou dát na cestu po Vršovické ulici i fanoušci. Pozor, ze strany Policie ČR jsme byli opětovně upozorněni na nulovou toleranci pyrotechniky během pochodu, prosíme tedy, abyste ve vlastním zájmu upustili od jejího používání, jinak budeme riskovat obdobný zákrok, jakým byli postiženi příznivci Slavie během jejich loňského pochodu na derby na Letnou. Osoba odpalující pyrotechniku bude příslušníky PČR bez varování ihned zadržena.