Hráčská památeční derby trika jdou do dražby!

Do pátečního odpoledne se můžete utkat o unikátní suvenýr.

Hráčská památeční derby trika jdou do dražby!

Bohemka se vydala do boje o trůn krále Vršovic jednotně, hráči i fanoušci vytáhli do Edenu oblečeni do speciálních trik "Žádné pražské S neskolí klokana". A pomohlo to k úspěchu, Bohemka se po třech letech vrátila do pozice mistra Vršovic pro tuto sezónu!

U fanoušků mělo propojení mužstva s diváky v podobě jednotného oblečení velký ohlas, za nějž tímto děkujeme. Proto jsme se rozhodli dát vám možnost získat unikátní sběratelský suvenýr z letošního derby. Každý z hráčů, kdo do sobotního derby nastoupil, vytvořil na své triko výrazný autogram a vy se nyní o tato podepsaná trička, ve kterých hráči cestovali na zápas, můžete utkat v elektronické dražbě. Všechna trika jsou velikosti XXL. O hráče nemusíte mít strach, dostali na památku trika náhradní :-)

Pravidla dražby jsou následující. Vyvolávací cena každého trika je 150 Kč. Vy můžete na e-mail svatoslav.bata@bohemians1905.cz zasílat své nabídky buď zpočátku za vyvolávací, nebo za zvýšenou přihozenou cenu. Příhozy se budou zvyšovat po padesátikoruně, tudíž zasílejte případné vyšší nabídky pouze v částkách celých padesátikorun. Momentální nejvyšší nabídky se budou zobrazovat v tabulce pod tímto článkem, která bude průběžně aktualizována. Uzávěrka příhozů bude v pátek 10.4. ve 14:00, aby si výherci mohli své zboží vyzvednout ve fanshopu už při zápase proti Baníku Ostrava. Do textu zprávy vždy uveďte, o tričko kterého hráče máte zájem, a nabízenou cenu. Můžete samozřejmě přihodit i na více trik najednou. Posledním požadovaným údajem bude Vaše jméno či přezdívka, pod kterou budete chtít být uvedeni v tabulce nejvyšších příhozů. V případě stejné výše příhozu rozhoduje dřívější zájemce. Pokud někdo zvýší cen v průběhu deseti minut před ukončením aukce, čas uzávěrky se prodlouží automaticky o dalších 10 minut, aby měli i konkurenti možnost zareagovat.

Upozornění! Nejspíš nám stále přetrvávají potíže s e-maily a je možné, že některé ze zpráv neprojdou přes spamový filtr. Pokud by se do hodiny Vaše nabídka neobjevila v tabulce, pošlete ji pro jistotu i formou sms na tel. 739531783.

Vítězové si svá trika budou moci převzít a zaplatit ve fanshopu, nebo si je nechat doručit podle standardních pravidel e-shopu.

Hodně štěstí!


 Triko

 Momentální cena

 Autor příhozu

 Konec aukce

 #3 Lukáš Pauschek

 600 Kč

 Roman Sýkora

 ukončeno

 #4 Josef Jindřišek

 1200 Kč

 Bidlo

 ukončeno

 #5 David Bartek

 600 Kč

 Richard Šůs

 ukončeno

 #8 Václav Kalina

 500 Kč

Martin Bulíček

 ukončeno

 #10 Matúš Mikuš

 2000 Kč

 Jozef Škriab

 ukončeno

 #11 Radek Šírl

 2000 Kč

 Martin Janoušek

 ukončeno

 #12 Elvis Bratanovič

 500 Kč

 Filip Hausknecht

 ukončeno

 #14 Michal Šmíd

 600 Kč

 Roman Sýkora

 ukončeno

 #16 Jan Moravec

 600 Kč

 Bary

 ukončeno

 #18 Jhon Mosquera

 1050 Kč

Barflies United

 ukončeno

 #20 Jakub Rada

 800 Kč

 Radek Šťastný

 ukončeno

 #28 Aleš Škerle

 500 Kč

pospa004

 ukončeno

 #30 Zdeněk Zlámal

 550 Kč

 ree

 ukončeno