Bohemka TV: Mrzí mě to, diváci byli výborní

Kapitán Jindřišek a trenér Pivarník hodnotí dnešní zápas.

Bohemka TV: Mrzí mě to, diváci byli výborní

Jako první před novináře předstoupil kapitán Jindřišek. "Byli jsme totálně bez šance, nevytvořili jsme si tlak, nebyli jsme důrazní ve vápně, nedostali jsme se do zakončení," vyčetl seznam chyb v dnešním zápase. "Když nevystřelíte, tak nemůžete dát gól," dodal jasné fotbalové pravidlo. "Baník nás potrestal ze dvou brejků," zhodnotil Jindřišek, kdy se soupeř v zápase prosadil.

Bohemku trápila i určitá absence hráčů základní sestavy. Kvůli trestu za čtyři žluté karty nemohli nastoupit Šírl a Bratanovič. Pro zranění nebyli pro zápas připraveni Lietava s Jarolímem. "Hráči, kteří tam naskočí, musí být připravení," dodal důrazně kapitán Bohemians.

"V prvním poločase jsme hráli ještě kompaktně," začal tiskovou konferenci trenér Roman Pivarník. "Byla tam snaha vytvářet si příležitosti," dodal vzápětí. "Pro mě nepochopitelný obrat ve druhém poločase. Jako kdybychom byli jiné mužstvo," nechápal lodivod Bohemians.

Novináře překvapil i vyprodaný Ďolíček. Trenéra o to více mrzelo, že Klokani dnes nevyhráli. "Hrozně mě to mrzí, diváci byli výborní," dodal trenér Pivarník. Celé hodnocení kapitána Jindřiška i trenéra Pivarníka naleznete na internetovém kanálu Bohemka TV.