Souboj maskotů v Ďolíčku!

O sobotní poločasové přestávce svedou penaltovou bitvu maskoti.

Souboj maskotů v Ďolíčku!

Kdo bude úspěšnější v penaltovém rozstřelu? Klokan nebo gepard? Tuhle otázku si už jistě pokládalo mnoho zoologů, ale teprve nyní přijde odpověď! Na sobotním zápase Bohemians Praha 1905 - FK Teplice totiž dojde na historicky první Souboj maskotů v SYNOT lize!

V penaltovém rozstřelu o poločasové přestávce se proti sobě postaví teplická gepardice Jane proti domácímu Klokanovi. „Rádi bychom z tohoto souboje udělali tradici a věříme, že se do něj postupem času zapojí třeba jihlavský ježek či další maskoti,“ říká autor myšlenky na Souboj maskotů marketingový manažer FK Teplice Martin Kovařík.

Oba aktéři ostře sledovaného sobotního souboje už se na duel poctivě chystají a vše směřuje k tomu, že se v sobotu ukáží v nejlepší možné formě. Ukázky z příprav v obou táborech uvidíte již ve čtvrtek na našich internetových stránkách!

Kdo tedy bude v prvním Souboji maskotů v historii SYNOT ligy úspěšnější? To se dozvíte už v sobotu o poločasové přestávce zápasu Bohemians Praha 1905 - FK Teplice, který má ve vršovickém Ďolíčku výkop v 17:00.

Při sobotním utkání se mohou všichni fanoušci těšit i další doprovodný program v rámci Víkendu otců. Veškeré informace již brzy na Virtuálním Ďolíčku.