Výroční logo klubu představeno!

AKTUALIZACE: Bohemka představila fanouškům výroční logo a nové dresy!

Výroční logo klubu představeno!

Ve středu odpoledne proběhlo v Obchodním Centru Chodov slavnostní odhalení výročního loga klubu. Bohemians Praha 1905 letos slaví 110 let od vzniku a nedaleko od prodejny významného partnera adidas klub široké veřejnosti představil své výroční logo. To pochází od tvůrců grafické skupiny MOUSEHOUSE, kteří na středeční prezentaci samozřejmě nesměli chybět.

Výroční logo bude samozřejmě umístěno i na přední části nových dresů, které byly také představeny na středeční akci na Chodově. Odkrytí si vzal na starost prezident klubu Antonín Panenka. Od těch původních letošních se především liší v límečku a pruzích.

A mužstvo v těchto dresech poprvé vyběhne k utkání 25. kola Synot ligy, kdy do Ďolíčku dorazí FK Teplice. Dresy, společně s dalšími suvenýry s výročním logem, budou v sobotu samozřejmě již v prodeji ve fanshopu. "Dresy se mi líbí. Je dobré, že se je povedlo propojit s logem a tím výročím. Doufám, že nám v sobotu přinesou štěstí a získáme v nich tři body," řekl na středeční akci trenér Roman Pivarník.

Na Chodově se fanouškům představil ještě program letošních oslav 110. výročí a zároveň nový projekt fanklubů s pracovním názvem Zelenobílá republika. Bližší informace přineseme již brzy i na oficiálních webových stránkách.