Spouštíme projekt fanklubů Bohemians

Zapojte se s kamarády do akce Zelenobílá republika!

Spouštíme projekt fanklubů Bohemians

V roce 110. výročí založení Bohemians jsme se rozhodli oprášit zašlou slávu Klokan klubu a dát zejména mimopražským fanouškům možnost založit ve svém městě či obci místní pobočku oficiálního fanklubu a přiblížit se tím více dění v klubu.

110leté výročí je zároveň desetiletým výročím založení Družstva fanoušků Bohemians. Zatímco DFB se zasloužilo o záchranu klubu a je stále nepostradatelným pomocníkem v provozu Bohemky a zákulisním boji za její přežití, skrze fankluby by rád klub na oplátku vyšel vstříc věrným fanouškům a poskytnul jim mnohé výhody a slevy, zjednodušil nákup vstupenek na exponované zápasy. Budeme všichni moc rádi, když díky fungování fanklubů získáte pocit větší sounáležitosti mezi vámi a Bohemkou. Každoroční oslavou činnosti fanklubů bude jejich letní víkendový sraz, během kterého se do některého bohemáckého města sjedou členové fanklubů i hráči a funkcionáři Bohemky a bude pro ně připraven příjemný program a nějaký ten sportovní turnaj.

Pokud se chcete o akci s krycím názvem Zelenobílá republika dozvědět víc, naleznete všechny podrobnosti ohledně fanklubů na našem webu v sekci Fans nebo po kliknutí na tento odkaz.

Případné dotazy směřujte do fóra Ptejte se vedení nebo na e-mail svatoslav.bata@bohemians1905.cz