Výsledkový servis z 18. - 26. dubna

Kompletní přehled dorosteneckých zápasů za dva uplynulé týdny.

Výsledkový servis z 18. - 26. dubna

Mladší dorostenci zažili anglický týden, když je čekal ve středu zápas se Slavií. Kompletní hodnocení zápasů za uplynulé dva týdny přináší Virtuální Ďolíček.

U19
Bohemians Praha 1905 - FK Baumit Jablonec 3:1 (2:1)
Branky Bohemians: 14. Fotr (Brak), 28. Grohmann (Brak), 80. Grohmann (Blecha).
Bohemians Praha 1905: Došek - Radimský, Brak, Vacík, Malík - Tokár, Blecha, Kostka (88. Kučera) - Fotr (78. Hořák), Vachoušek (80. Kubec), Grohmann.
Trenér Michal Zach: "Po inkasované brance na začátku utkání jsme převzali aktivitu a výsledek do poločasu otočili. Ve druhé půli jsme vyrovnaný souboj rozhodli v závěru po pěkné akci."

U19
MFK OKD Karviná - Bohemians Praha 1905 2:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905: Došek - Radimský, Brak, Vacík, Malík - Tokár (46. Káš), Blecha, Kostka - Fotr (60. Kučera), Vachoušek (60. Kubec), Grohmann.
Trenér Michal Zach: "Vyrovnané utkání rozhodla vyšší efektivita domácích."

U17
Bohemians Praha 1905 - FK Dukla Praha 1:2 (0:1)
Branky: 62. Černý z penalty - 20. min., 76. min.
Bohemians Praha 1905: Procházka - Nátr, Tomaides, Fric, Buneš, Kubelka (41. Melíšek), Pilát (75. Panýrek), Černý, Václavík, Zbur (58. Hašek), Begovič (41. Begič). Připraveni do hry byli: Junek, Šum, Smrčka.
FK Dukla Praha:
Šťovíček - Vyleta, Bagou, Vlček, Burget, Král, Barták, Joun, Kaník, Šimek, Douděra. Na lavičce: Garček, Ulan, Masopust, Koubek, Vráblik, Pakeš.
Trenér Ludovit Szekeres: "V utkání se soupeřem z Julisky jsme většinu zápasu hráli aktivně se snahou o kombinaci. Bohužel, achilovou patou naší hry je již určité období řešení finální fáze, která pak v konečném hodnocení rozhoduje o efektivitě hry. K úspěchu nevedla ani naše hra proti soupeři v početní nevýhodě. Trestem za nevyužité možnosti byla vítězná branka soupeře po rozehrané standardní situaci, kterou jsme nedokázali ubránit v úplném závěru zápasu. Slovy klasika - Co nás nezabije, to nás posílí! Zvedneme hlavy a pokračujeme dál na naši cestě!"

U17
Bohemians Praha 1905 - SK Slavia Praha 0:2 (0:1)
Branky: 16. min., 73. min.
Bohemians Praha 1905: Procházka - Nátr, Buneš (41. Fric), Šum (41. Kubelka), Růžička, Hašek (55. Zbur), Begič (41. Melíšek), Pilát (65. Junek), Černý (41. Tomaides), Vaníček, Václavík. Připraven do hry byl: Zýta.
SK Slavia Praha: Přibyl - Vyskočil, Pek, Stropek, Krejdl, Souček, Kovařík, Král, Lauricella, Novák, Stehno. Na lavičce: Vejvar, Semrád, Diviš, Beňo, Toman.
Trenér Ludovit Szekeres: "Předehrávku 23. kola sehráli v sousedském derby týmy Klokanů a Sešívaných z Vršovic.
V pohledném utkání s potřebným nasazením i herním pojetím náležící naší kategorii byla k vidění spousta zajímavých herních situací. Úvod i další část první poloviny utkání lépe sehráli hráči Slavie. Z dobře sehrané standardní situace vstřelili úvodní branku zápasu. Naše zakončení v podání Piláta, Šuma nebo Begiče s jistotou likvidoval Přibyl. Po poločasových změnách jsme vstoupili do druhé poloviny tou správnou nohou. Dobrou přihrávku Melíška poslal v ideální palební pozici těsně mimo tyče zakončující Pilát. Srovnat stav utkání po rohovém kopu Vaníčka odmítl nikým neatakovaný Václavík, jehož méně důraznou hlavičku vyškrábal z brankové čáry dobře chytající soupeřův gólman. Naše herní převaha trvala až do momentu, kde jsme nedůsledností v bránění umožnili hostům druhou brankou potvrdit jejich vítězství. Dle průběhu hry by z našeho pohledu více slušela utkání remíza, kdyby... ale na kdyby se bohužel nehraje! Jsme však rádi za kvalitní meření sil i uplatňování ducha fair play v podání všech aktérů zápasu. Doufáme, že při lépe zvládnuté koncovce dosáhneme na úspěch již v nejbližším duelu s Jabloncem. Všichni tomu pevně věříme! Hoši děkujeme!
"

U17
Bohemians Praha 1905 - FK Baumit Jablonec 0:1 (0:1)
Branka: 5. Hlůže z penalty.
Bohemians Praha 1905: Zýta - Panýrek (41. Pilát), Nátr (74. Šum), Tomaides, Fric (78. Junek), Begič (41. Buneš), Melíšek (54. Hašek), Černý (66. Begovič), Chaluš, Vaníček, Václavík.
FK Baumit Jablonec: Richter - Mička, Kováčik, Haitl, Jelínek, Čížek, Ságner, Wolf, Petržilka, Štětkář, Hlůže. Na lavičce: Zezulka, Veselouš, Dědek, Malík, Kozák, Štětkář.
Trenér Ludovit Szekeres: "Závěrečné utkání anglického týdne jsme odehráli proti týmu z Jablonce. V sestavě s již uzdraveným Chalušem i dalšími změnami jsme chtěli zmírnit ztráty z předchozích dvou zápasů. Většinu prvního poločasu ale lépe zvládli hosté, když vstřelili úvodní a nakonec i jedinou branku utkání z pokutového kopu po nedovoleném zákroku našeho gólmana. Druhou půli jsme měli velkou územní i herní převahu, ale jak se říká, umřeli jsme na krásu. Dalším rozhodujícím aspektem byla nekvalitní hra v brankovém prostoru - možností bylo i na více utkání - i výrazné individuální chyby jednotlivců - včetně předchozích zápasů. Rezervy musíme hledat i ve vnitřní motivaci hráčů a schopnosti realizovat vypracované možnosti! Určitě máme na čem pracovat, proces učení se ale realizuje i přes tyhle aspekty! Hlavy vzhůru!"

U16
Bohemians Praha 1905 - FK Dukla Praha 3:2 (1:1)
Branky Bohemians: 9. Le Tuan (Farkaš), 45. Le Tuan (Richter), 50. Vrána (Pouzar).
ŽK: Fiala, Farkaš.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Nechvátal (56. Jaroš), Malý, Kříž - Farkaš, Le Tuan, Kopecký (59. Pollák), Richter (73. Šebek), Stojanovski - Pouzar, Vrána.
Trenér Daniel Korda: "V nedělním domácím utkání jsme přivítali Duklu Praha. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, a když Le Tuan jednu šanci proměnil, šli jsme do zaslouženého vedení. Hosté hru postupně vyrovnali a po pěkné akci srovnali stav utkání na 1:1. Po vyrovnávací brance byli hosté aktivnější, ale branka již do poločasu nepadla. Do druhého dějství jsme vstoupili lépe a získali jsme dvoubrankového vedení. Mohli jsme přidat další branku z pokutového kopu, ale neproměnili jsme ho a hosté se vrátili do hry. Ani oni neuspěli z pokutového kopu, a tak již jen korigovali v závěrečném náporu na konečných 3:2."

U16
Bohemians Praha 1905 - SK Slavia Praha 1:2 (1:1)
Bude doplněno.

U16
Bohemians Praha 1905 - FK Baumit Jablonec 3:2 (0:1)
Branky Bohemians: 55. Farkaš (Jaroš), 59. Farkaš, 62. Pouzar (Jaroš).
Bohemians Praha 1905: Fiala - Nechvátal (74. Šebek), Malý, Jaroš, Farkaš, Pavel, Richtr (55. Kříž), Stojanovski, Pollák (41. Bára), Kopecký (47. Pouzar), Vrána.
Trenér Daniel Korda: "V tomto týdnu jsme hráli již třetí utkání a na našem výkonu to bylo znát. Měli jsme sice mírnou územní převahu, ale soupeř hrozil z rychlých protiútoků a ke konci poločasu také z jednoho z nich skóroval. Do druhého poločasu jsme nevstoupili dobře a jen výborný výkon brankaře nás udržel ve hře. Po akci Jaroše jsme vyrovnali a s pomocí střídajících hráčů jsme otočili skóre utkání. Vytvořili jsme si ještě další šance, které jsme neproměnili, a tak hosté z pokutového kopu snížili a zdramatizovali utkání, které jsme však dotáhli do vítězného konce."