Juniorka sahala po třech bodech

Košata vyrovnal, svěřenci trenéra Slezáka měli na dosah vítězství.

Juniorka sahala po třech bodech

Proti velmi silné a ambiciózní Mladé Boleslavi nastoupila juniorka posilněna o hráče A mužstva, kteří v posledním týdnu neměli maximální vytížení. Pětačtyřicet minut odehráli stopeři Krch s Gajičem, v útoku první půli operoval Bratanovič. Celý zápas zvládli Havel, Žaloudek a Hubínek.

Klokani se do svého soupeře hned od začátku zakousli a rozdíl v tabulkovém postavení nebyl vůbec znát. Z velké vzdálenosti to zkoušel kapitán Žaloudek, jeho střela ale letěla jen kousek vedle branky. Po půl hodině hry se po hezké kombinaci dostal do vápna Koštíř, jeho střelu ale hostující obrana zblokovala.

Těsně před koncem poločasu se dostala do velké příležitosti i Mladá Boleslav, tu také hned proměnila. K odraženému míči se na hranici vápna dostal Kocourek a prudkou střelou zamířil přesně k tyčce. Brankář Dočekal byl bez šance.

Druhý poločas začal opět z naší strany velmi aktivně. Pechr dobře vypíchnul ve středu hřiště míč, Koštíř ale ve slibné pozici branku minul. O chvilku později se v šanci objevil Gajič. Po standardní situaci Koštíře hlavičkoval srbský obránce slabě do protipohybu brankáře, ten tak stihl zareagovat. Hra se od té doby hodně přiostřila a bylo k vidění několik žlutých karet.

Mladá Boleslav dokázala skórovat podruhé, pro ofsajdové postavení Subbotina ale nebyl gól správně uznán. Zato na druhé straně se slavit již mohlo! Po rychlé akci v 75. minutě předložil Cicman krásný míč na nabíhajícího Košatu a ten ve skluzu dokázal překonat Hankice.

Za chvilku mohlo být ještě veseleji. Ve vyložené šanci střílel Žaloudek, brankář hostů však reflexivním zákrokem dokázal s pomocí tyče míč udržet ve hře.

V těžkém utkání ukázali svěřenci trenéra Slezáka vůli, odhodlání a kvalitní výkon, po kterém dokázali silnou Mladou Boleslav potrápit a vytěžit bod.