Lístky do Liberce k dispozici v internetovém předprodeji

Aktualizováno: Autobus fanoušků zrušen, do Liberce jen po vlastní ose.

Lístky do Liberce k dispozici v internetovém předprodeji

Nejen hráči, ale i fanoušci se chystají na důležitý sobotní zápas do Liberce. Dá se očekávat zvýšený zájem o výjezd a proto přinášíme souhrnné informace pro ty, co se na sever Čech chystají.

Po domluvě s domácím klubem byly dnes uvolněny vstupenky do sektoru našich fanoušků do volného předprodeje. Vstupenky do sektoru Bohemky stojí 100 Kč a můžete je pořídit buď přes internet na webu Ticketportal (výběr sektoru - Klín vlajkonoši hosté) nebo fyzicky na všech předprodejních místech Ticketportalu, což jsou např. i pobočky sázkové kanceláře Fortuna včetně té na našem stadionu v Ďolíčku.

Žádáme Bohemáky, aby ve vlastním zájmu do Liberce dorazili v dostatečném předstihu a v co možná největší míře vybaveni lístky z předprodeje. Vzhledem k problémům s fanoušky hostí při posledním utkání Liberce se Spartou jsme byli upozorněni, že budou probíhat důkladnější osobní prohlídky, což může prodloužit odbavení fanoušků při vstupu do sektoru. Stadion otevře brány ve 13:30 a v sektoru hostí bude od této doby otevřen i stánek s občerstvením.

Autobusový zájezd, který byl původně organizován fanoušky, byl během dnešního dne zrušen. Kdo nemá možnost automobilové dopravy může využít četného linkového autobusového spojení mezi Prahou a Libercem. Autobusy odjíždějí z Černého mostu každou půlhodinu a brzký odpolední termín zápasu dovoluje i klidný návrat do Prahy.