Bohemka TV: Byli jsme fotbalovější

Sobotní utkání hodnotí Jakub Rada a trenér Roman Pivarník.

Bohemka TV: Byli jsme fotbalovější

Prakticky hned po vstřelené brance přišel Jakub Rada zhodnotit zápas pro klubovou televizi Bohemka TV. "Liberec dal gól po standardce, prakticky z ničeho," mrzelo záložníka Bohemians. "Nepohlídali jsme si náběh na přední tyč," popsal situaci z osmatřicáté minuty Rada.

Jakub Rada rozhodl o dělení bodů v nastaveném čase z pokutového kopu, když byl sám faulovaný. Většina hráčů se po faulu na svoji osobu k penaltě raději ani nepostaví. "Nevěřím na to," odmítl ale rezolutně Jakub Rada.

"Dostali jsme gól ze standardky, což v bránění není dobré," vrátil se ke stejnému momentu i trenér Roman Pivarník. "Byli jsme fotbalovější mužstvo," vyjádřil svůj názor lodivod Bohemians.

Trenérovi se líbilo, že mužstvo pracovalo až do konce. "Šli jsme celý zápas za tím, aby jsme dokázali zápas srovnat," řekl na tiskové konferenci po utkání. "Jsem rád, že se nám to v závěru zápasu podařilo," dodal trenér. Hodnocení obou trenérů si můžete přečíst zde. Rozhovory s Jakubem Radou a Romanem Pivarníkem si můžete prohlédnout níže.