Bohemka TV: Startu si moc vážím

Mladý Radek Žaloudek a trenér Roman Pivarník hodnotí remízový duel.

Bohemka TV: Startu si moc vážím

Radek Žaloudek začal hodnocení zápasu stroze: "Bojovný výkon, zasloužená remíza." Se ziskem pouze jednoho bodu ale nebyl úplně spokojený. "Škoda, že jsme doma nevyhráli."

Do utkání zasáhl hned na začátku druhého dějství kvůli zranění středopolaře Jakuba Rady. "O poločase mi řekli, ať jsem připravený," popisoval svoji situaci. "Pak mi přišla zpráva, že jdu do zápasu. Tak jsem se snažil připravovat a vlítnul jsem tam," říkal již s úsměvem na tváři.

S jakými pokyny šel mladý defenzivní hráč na hřiště? "Zastat Kubu Radu. Nenechat je kombinovat ve středu hřiště, dávat míče do stran a za obranu," sdělil pro klubovou televizi. "Je to příjemný pocit, moc si toho vážím," dodal své pocity Žaloudek

Na tiskovou konferenci samozřejmě dorazil trenér Roman Pivarník. "My jsme do zápasu vstoupili velmi aktivně," sdělil novinářům na začátku Pivarník. "Chtěli jsme hrát, dařilo se nám," oceňoval trenér.

"Je velká škoda, že jsme po tak fatální chybě dostali gól," pokračoval s hodnocením lodivod Bohemians. Kompletní rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.