DFB pořádá 13.5. tradiční setkání s fanoušky

Pod pergolu přijde diskutovat Dariusz Jakubowicz i Roman Pivarník.

DFB pořádá 13.5. tradiční setkání s fanoušky

Ve středu 13. května v 19:05 se bude konat na Náměstíčku stadionu v Ďolíčku tradiční setkání fanoušků s vedením klubu a Družstva fanoušků Bohemians.

Setkání se zúčastní tentokrát i hlavní trenér Bohemky Roman Pivarník a sportovní ředitel Tomáš Požár, kteří budou připraveni zodpovědět vaše dotazy ohledně sportovní situace v mužstvu a výhledu na další sezónu. Pozornosti jistě neujdou ani dlouhodobé kauzy, které již léta trápí Bohemku, místopředseda představenstva Bohemky za DFB Vladislav Suchý spolu s ostatními členy vedení družstva vás seznámí s tím, co se v posledních měsících událo nového. Účast přislíbil i první muž klubu, předseda představenstva Dariusz Jakubowicz.

Pro fanoušky bude k dispozici občerstvení. Zájemci mohou dorazit s klidným svědomím i dříve než v avizovaných 19 hodin, mnoho známých tváří bude v Ďolíčku už s velkým předstihem.

Kdo máte možnost a chcete mít informace přímo od zdroje, doražte. Jistě se dozvíte jako obvykle mnohem víc, než lze uvést psanou formou na internetových komunikačních kanálech.