Výsledkový servis z 16. května

Dvě výhry a jedna porážka, takový je výsledek minulého víkendu.

Výsledkový servis z 16. května

U19
Bohemians Praha 1905 - 1.FC Slovácko 1:3 (0:2)
Branka Bohemians: 68. Fotr.
Bohemians Praha 1905: Došek - Vacík (70. Kubec), Brak, Káš, Malík - Blecha, Bláha, Radimský - Fotr, Kostka, Grohmann (75. Kučera).
Trenér Michal Zach: "Do utkání jsme nevstoupili dobře a hosté hned z první útočné akce skórovali. Když ve 20. minutě vstřelili z rohového kopu druhý gól, zdálo se, že je rozhodnuto. Druhý poločas jsme se vrátili do hry gólem Fotra, ale i přes velký tlak v posledních dvaceti minutách se nám nepodařilo alespoň vyrovnat."

U17
FK Viktoria Žižkov - Bohemians Praha 1905 1:2 (0:2)
Branky: 45. min - 8. Pilát (Melíšek), 36. Nátr (Melíšek).
FK Viktoria Žižkov: Kafka - Sajkin, Kraus, Saňa, Plášil, Kadeřábek, Ráža, Hrdina, Dozorec, Vild, Sobotka. Na lavičce: Martinek, Richter, Štejnar, Čihák.
Bohemians Praha 1905: Procházka - Nátr (60. Begovič), Tomaides, Fric (51. Krištof), Buneš (70. Junek), Růžička (41. Hašek), Pilát (41. Vrána), Melíšek, Chaluš, Vaníček, Václavík.
Trenér Ludovit Szekeres: "Měření sil dvou pražských klubů bylo utkáním rozdílných poločasů. První poločas byl v podání našeho týmu vcelku kvalitní s dobře organizovaným herním projevem, dvěma vstřelenými brankami a dalším množstvím vypracovaných příležitostí. Bohužel, druhý poločas byl ve znamení nejen vysoko nezdravého uspokojení hráčů. Místo dobré organizace a týmové kombinace chaos a individuální přístup bez kvalitní koncovky. Výsledkem byla aktivita i možnosti soupeře a naše obavy až do posledního momentu utkání! Průběh utkání nám ukázal, že vždy je na čem pracovat!"

U16
FK Viktoria Žižkov - Bohemians Praha 1905 1:3 (1:1)
Branky Bohemians: 18. Le Tuan (Hlinák), 50. Farkaš (Kopecký), 64. Kříž (Jaroš).
Bohemians Praha 1905: Smrčka - Machač (47. Jaroš), Šebek (55. Bára), Malý, Kříž, Hlinák, Pavel (41. Pouzar), Le Tuan, Farkaš, Pollák (50. Stojanovski), Kopecký.
Trenér Daniel Korda: "Do utkání s posledním mužstvem tabulky jsme sice začali aktivně, ale z první akce soupeře jsme po naší chybě inkasovali. Vzhledem k tomu, že jsme začali hrát bez pohybu a nepřesně, byl výsledek poločasu pro nás varováním. Po poločase jsme se zlepšili, začali jsme hrát aktivně a v pohybu a z mnoho šancí jsme dvě proměnili a získali tři body."