Klokani v sestavách kola!

Hned několik hráčů se objevilo v nejlepší jedenáctce, nejvýraznější Bratanovič.

Klokani v sestavách kola!

Ve fanouškovské anketě Jedenáctka Synot ligy se do výběru dostali všichni nominovaní hráči z kádru Bohemians. Radek Šírl s Michalem Šmídem ovládli obranu, v útoku nesmí chybět hrdina kola Elvis Bratanovič. Z lavičky vše diriguje trenér Roman Pivarník. Minulé kolo se povedlo i Petru Neradovi (hostuje z Bohemky v Jihlavě), kterého fanoušci zvolili do středu zálohy.

Výjimečný byl minulý zápas především pro Elvise Bratanoviče. Od deníku Sport dostal nejvyšší možnou známku (10) a stal se tak nejlépe hodnoceným hráčem 29. kola Synot ligy. Fanoušky byl okamžitě po utkání zvolen nejlepším hráčem utkání v dresu Bohemians. Novináři ho dnes s největší pravděpodobností zařadí i do All Stars Media sestavy kola.

Aktivitu Elvise Bratanoviče ocinily webové stránky Synotliga.cz za Výkon kola. A zcela zaslouženě. Z pěti střel, které vyslal na Kozáčika, mířily tři mezi tyče a všechny znamenaly vstřelenou branku. Perfektní úspěšnost!

Výkon kola

Bratanovič vstřelil najrychlejší hattrick této sezony, jak poukazují stránky isport.cz. A právě slovinský útočník si v Ďolíčku nejvíce užíval závěrečnou děkovačku po zápase. I my se přidáváme ke gratulantům!