Na Spartu se fanoušci vydají pochodem

Start bude symbolicky na Mariánském náměstí.

Na Spartu se fanoušci vydají pochodem

Jak již bývá pravidlem, na venkovní derby zápas se chystají Klokani pochodem. Na poslední zápas letošní sezóny, které bude mít výkop na Letné v sobotu 30.5. v 17:15, organizují pochod Bohemians ultras.

Sraz účastníků je plánován na 15:00 na Mariánském náměstí. Místo nebylo zvoleno náhodou. Fanoušci Bohemians se sejdou před budovou pražského magistrátu, aby připomněli světu, že právě zde se v těchto dnech rozhoduje o budoucnosti stadionu v Ďolíčku a tím i Bohemky jako takové. Proto je žádoucí co největší účast již na začátku pochodu, který je i součástí boje fanoušků za zachování svého oblíbeného stadionu!

Z Mariánského náměstí se pochod vydá kolem 15:30 ulicí Platnéřskou na Staroměstské náměstí, odsud Dlouhou třídou na Revoluční, kde se stočí vlevo ke Štefánikovu mostu a Letenským tunelem vystoupá na Letnou. Tam se ulicemi Korunovační a Na Výšinách dostane přímo ke vchodu do sektoru hostí. Trasa pochodu měří 2,5 km a jeho trasu si můžete zkontrolovat na této mapce.

Apelujeme na účastníky pochodu, aby si pořídili vstupenky na zápas Sparta - Bohemians již v předprodeji. Zamezí tím nepříjemným frontám na pokladnách sparťanského stadionu po hromadném příchodu. Část kapacity sektoru hostí byla proto dána do prodeje ve fanshopu Bohemians v Ďolíčku. Vstupenky stojí 150 Kč.

Pokud byste chtěli pomoci s organizací pochodu, ozvěte se na emailovou adresu tommy1905@seznam.cz nebo sms na telefon 602 689 231. Pomoc spočívá v oblečení pořadatelské vesty a případném popohánění odpadajících opozdilců v zájmu zachování co možná největší plynulosti dopravy.

Nezapomeňte si na sebe vzít úspěšné bílé derby triko z pochodu na Slavii, které vozí body! Dokažme společně, že Praha je zelenobílá!