Blíží se zahájení předprodeje permanentek

Permici do Ďolíčku si může na novou sezonu zakoupit každý fanoušek od 22. června.

Blíží se zahájení předprodeje permanentek

V pondělí 22. června odstartuje předprodej permanentních karet na příští prvoligovou sezonu. I letos si připravil klub pro své fanoušky spoustu novinek. Cena permic ale zůstává stále stejná. Fanoušek si tedy na celou sezonu může pořídit permanentní vstupenku již od 650 Kč!

Jelikož si vážíme fanoušků, kteří navštěvují Ďolíček dlouhodobě, opět je cena pro stávající permanentkáře výhodnější!

V případě, že jste tedy vlastníky letošní permanentní vstupenky, klub vám bude v předprodeji blokovat místa až do pátku 3. července. Zároveň za permici na novou sezonu zaplatíte 999 Kč do sektorů B a C, tedy do kotle a na protilehlou tribunu, a na hlavní tribunu A si pořídíte permanentku za symbolických 1 905 Kč.

V případě nového permanentkáře se ceny pohybují od 1 300 Kč za sektory B a C do 2 200 Kč za tribunu A.
Stávající permanentkáři musí při nákupu předložit svoji loňskou permici, následně jim bude udělena sleva pro nákup permanentky na sezonu 2015/16.

I letos je možné zakoupit dětskou permanentní vstupenku, která opravňuje ke vstupu na stadion pouze dítě do 150 cm (bude kontrolováno při každém utkání). Zde je cena stanovena pouze na 650 Kč do sektorů B a C, respektive 1 100 Kč do sektoru A. Stejně výhodnou cenu mají osoby starší 70 let a taktéž se bude tento údaj kontrolovat při každém zápase. Držitelé ZTP průkazů mají nárok na permici zdarma.

Fanoušci mají možnost si opět zakoupit permanentní karty VIP Silver a VIP Gold, které opravňují jejich majitele ke vstupu do VIP zázemí klubu s občerstvením. Cena je stejná jako minulou sezonu, tedy 5 000 Kč za VIP Silver a 19 050 Kč za VIP Gold permanentní kartu.

Permice se budou prodávat i přes internetovou síť Ticketportal. Zde si může fanoušek vybrat volné, neblokované místo na stadionu (tudíž neplatí při prodloužení), zakoupí si voucher, který si v Ďolíčku posléze musí vyměnit za platnou permanentní kartu. Ze zkušeností z rizikových zápasů budou určitá místa na hlavní tribuně pro permanentkáře nedostupná. Příkladem je celá první řada na hlavní tribuně A.

Pro letošní sezonu bude zachována i cena vstupenek na jednotlivé zápasy Synot ligy. V ročníku 2015/16 budou taktéž dvě cenové kategorie, kde se v levnější kategorii B bude cena pohybovat od 100 do 180 Kč a v dražší kategorii A od 150 do 230 Kč. Děti do 6 let mají stále právo na vstup na stadion zdarma bez nároku na místo.

Klub Bohemians Praha 1905 přinese permanentkářům ve spolupráci se svými partnery mnoho různých benefitů. Zároveň se všichni držitelé permanentních vstupenek, kteří zadají do systému své kontaktní údaje, mohou zapojit do velké slosovací soutěže o velmi hodnotné ceny! Již nyní můžeme prozradit, že se bude například se společností Letuška.cz soutěžit o dvě zpáteční letenky do libovolné destinace, s Hyundai Centrum Praha o zapůjčení automobilu na víkend zdarma, či vás vezme Czech Sport Travel na Audi Cup do Mnichova. Cen bude ovšem více! Kompletní seznam výhod a odměn pro výherce zveřejníme na oficiálních klubových stránkách ještě před zahájením předprodeje!

Osvědčenou novinkou z loňské sezony je, že si každý fanoušek může vybrat z předvolených designů permanentek. Zároveň jsme si nechali poradit od vás fanoušků na naší oficiální Facebook stránce, či jsme čerpali z hlasování zde na Virtuálním Ďolíčku a ze zaslaných mailů, za které mockrát děkujeme.

Po konzultacích s fanoušky se do konečného užšího výběru dostaly celkem čtyři různé designy. První retro motiv s oslavujícími fanoušky na hrací ploše doplňuje oblíbené logo Bohemians ČKD Praha. Největší pozitivní ohlasy mezi vámi vzbudila permanentka, kde je vyobrazen přeplněný Dannerův stadion, na tuto kartu jsme vložili logo Ďolíčku. Mezi výběrem nesmíte samozřejmě chybět vy, fanoušci. A poslední design vyobrazuje závěrečnou děkovačku po vyhraném utkání z letošní již skončené sezony. Na těchto kartách je naše aktuální logo, respektive logo výroční.
Výběr permanentek na sezonu 2015/16
Kdo by si chtěl zajistit místo na stadionu pouze na ty nejatraktivnější soupeře, připravili jsme tzv. „Čtyřlístek“. Vstupenka zajišťuje ke vstupu na utkání se Spartou, Slavií, Plzní a Baníkem Ostrava. V současné době neznáme ovšem přesné termíny zápasů, ani rozlosování ligy na příští sezonu, tudíž nemůžeme dopředu avizovat ani přibližný termín výkopů těchto utkání.

Čtyřlístek na sezonu 2015/16

Předprodej bude zahájen v pondělí 22. června ve VIP prostorách v Ďolíčku. První fanoušci se na řadu dostanou ve 14 hodin, kdy dojde k zahájení prodeje. Zároveň ve dvě hodiny odpoledne odstartuje na náměstíčku v Ďolíčku zábavný program pro děti! Přijďte si užít krásné odpoledne s celou rodinou a zároveň si pořiďte permanentní vstupenku na příští sezonu!

Prodejní dobu na další dny zveřejníme v nejbližších dnech na Virtuálním Ďolíčku.