Smlouvu prodloužil i celý realizační tým

V Bohemce pokračují s trenérem Pivarníkem i asistenti Slezák, Trucha a Vaniak.

Smlouvu prodloužil i celý realizační tým

Ještě před koncem úspěšné sezony A mužstva podepsalo vedení klubu Bohemians Praha 1905 novou smlouvu s hlavním trenérem Romanem Pivarníkem. V rámci celkové stabilizace klubu je tedy dobře, že se představenstvo Bohemians dohodlo na prodloužení angažmá i zbytku realizačního týmu. „Představenstvo klubu dalo důvěru trenéru Romanu Pivarníkovu a celému dosavadnímu realizačnímu týmu A mužstva," okomentoval aktuální situaci ředitel klubu dr. Ladislav Valášek.

Trenér Roman Pivarník si před začátkem letošního soutěžního ročníku přivedl do Vršovic dva nové asistenty: Tomáše Truchu a Martina Vaniaka. Dalibor Slezák nebyl pro fanoušky Bohemians neznámou tváří. "Jsme rádi, že se osvědčilo propojení A mužstva s juniorkou především v osobě Dalibora Slezáka, který jako klubový srdcař získává potřebné trenérsko - manažerské zkušenosti nejen u A mužstva, ale i z úspěšného koučování juniorky," chválil si nastolenou spolupráci ředitel Valášek.

Po stabilizaci na úrovni realizačního týmu nyní bude docházet i k posunu na poli hráčského kádru. Aktuální informace vždy dostanete na sociálních sítích i na klubových webových stránkách. "Další aspekty fungování sportovního úseku budou ještě předmětem jednání představenstva klubu, aby se i v rámci úsporného programu zachovalo pokud možno vše, co se v poslední době v prostředí Bohemky osvědčilo. Je však zřejmé, že jako v každém profesionálním klubu budoucí ambice Bohemky budou také souviset s finančními možnostmi a investicemi,“ dodal pro klubové stránky Valášek.