Bohemka proti Valencii, Borussii a Trenčínu

Přijďte se kouknout na "sedmnáctku" do Edenu na All Stars Cup 2015!

Bohemka proti Valencii, Borussii a Trenčínu

Ve dnech 12. - 14. června proběhne v areálu SK Slavia Praha již sedmý ročník mezinárodního juniorského turnaje ALL STARS CUP. Poprvé v historii se této akce zúčastní týmy sedmnáctiletých fotbalistů ze čtyř světových kontinentů. Své zastoupení zde budou mít Evropa, Asie, Amerika a nově i Afrika.

Letošní ročník určený hráčům narozeným v roce 1998 opět nabídne špičkovou mezinárodní konfrontaci. Pětici českých týmů (spolupořadatelé SK Slavia Praha a Bohemians Praha 1905, dále FC Zbrojovka Brno, FK Dukla Praha, FC Hradec Králové) doplněnou o jednoho zástupce ze Slovenska (AS Trenčín) čeká pravděpodobně nejtěžší test v sedmileté historii tohoto turnaje.

Jak jsme již o turnaji informovali koncem května, v Edenu se představí zvučné týmy. Na koho ale narazí Klokani a hlavně - kdy budou hrát? Rozlosování je již na světě a nyní si můžete naplánovat celý víkend.

Bohemka odehraje všechny tři zápasy ze základní skupiny na hřišti číslo 1, tedy na přírodní trávě. Ve 14:40 nejdříve proti Valencii, v 16 hodin na ně bude čekat slovenský Trenčín a od 17:20 těžká Borussia Mönchengladbach. Jestli máte zájem dorazit již na začátek turnaje, kompletní rozlosování naleznete na oficiálních stránkách turnaje www.allstarscup.cz. V pátek se hraje již od devíti hodin, ve dvě odpoledne začíná slavnostní zahájení a představení týmů.

Hráči Bohemky nastoupí k utkáním samozřejmě i v sobotu. O umístění následně budou bojovat v neděli. Klokani obhajují v silné konkurenci loňské krásné deváté místo. Přijďe povzbudit mladé naděje Bohemky, popřípadě se jen kouknout na zajímavé týmy z celého světa. Vstup je po celé tři dny zdarma!