David Bartek běhal s fanoušky

V Hostivaři se ke skupince odvážných přidal i Lukáš Budínský.

David Bartek běhal s fanoušky

Čtvrteční akce S Davidem Bartkem okolo Hostivařské přehrady se setkala s úspěchem! Skupinka odvážných se sešla po sedmé večerní přímo na hrázi vodní nádrže Hostivař, aby si na malou chvíli zkusila, jak vypadá alespoň část přípravy profesionálního fotbalisty prvoligového týmu před zahájením nové sezony.

Dlouholetý záložník Bohemians s sebou na přehradu vzal i Lukáše Budínského, který minulou sezonu hostoval v Karviné a do letní přípravy nastoupí opět v Bohemce. Vybavení členů běžecké skupiny se značně lišilo. Bartek byl totiž vybaven profesionálními hodinkami značky HSH, která si připravila pro příznivce Klokanů speciální akci.

"Svůj plán jsem si raději zaběhal dopoledne," naznačil Bartek, že má každý hráč Bohemians před přípravou nastavený od realizačního týmu individuální plán. A i právě díky hodinkám od HSH jsou hráči na dálku monitorovány. "Večer to musím načíst do počítače," ukázal, že běháním to nekončí.

Při běhu zjišťoval záložník Klokanů zkušenosti fanoušků, v Hostivaři svých spoluběžců. Jeden z nich se připravuje dokonce na půlmaraton. "Běh s Davidem Bartkem byl skvělej. Přestože jsem nezvládl celou trasu, naležitě jsem to v Hostivařském pivovaru oslavil. Dík za akci," reagoval večer na diskuzním fóru jeden z dalších čtvrtečních běžců.

Nakonec dokázala sedmičlenná skupina zaběhnout přibližně pět kilometrů. Po prvním pomalejším úseku a důležitém protažení došlo na rychlejší tempo. Někteří postupně odpadli, ale v cíli se opět všichni setkali.

Věříme, že si Běh s Davidem Bartkem všichni užili a že se na dalších podobných akcích bude účast rozrůstat.