Hráči se připravují na Trenčín

Ve čtvrtek Bohemka narazí na slovenského mistra, hraje se v Hlinsku.

Hráči se připravují na Trenčín

Klokani v pondělí zahájili přípravu a od té doby se každý den pilně připravují v tréninkovém areálu v Uhříněvsi. Ve čtvrtek je čeká první přípravný zápas, navíc rovnou proti poslednímu vítězi slovenské nejvyšší soutěže. AS Trenčín má za sebou již tři přípravná utkání, ve čtvrtek od 18 hodin v Hlinsku nastoupí ke čtvrtému. Zatím má slovenský soupeř vyrovnanou bilanci 1 výhry, 1 remízy a 1 porážky.

Utkání s Trenčínem se odehraje v rámci oslav 110 let fotbalu v Hlinsku na stadionu v Olšinkách. Vstupné je stanoveno na 40 Kč, zlevněné na 20 Kč, ženy a důchodci se dostanou do areálu zdarma. Parkování je možné přímo u stadionu. V předzápase se v 16 hodin utkají přípravky Hlinska a Bohemians Praha 1905.

Bohemka se na zápas připravuje v zrekonstruovaném areálu v Uhříněvsi, kde se vybudovalo a již nyní může využívat i nové travnaté hřiště. "Máme zde tři travnaté plochy, veškeré zázemí, regeneraci pro hráče, společenskou místnost na přípravu i kancelář pro nás trenéry. Věci se skutečně pohnuly dopředu," pozitivně ohodnotil změny hlavní trenér Roman Pivarník. "Máme zde již odpovídající zázemí. Byla to priorita, kterou jsem na klubovém vedení požadoval, a skutečně se proměnila ve skutečnost," dodal Pivarník.

Tréninkovou jednotku navštívil i klubový fotograf Pavel Jiřík ml., proto se můžete podívat, jak se do přípravy zapojili i všichni noví hráči.