Bohemians odcestovali na soustředění

S A-týmem už se nepřipravují Moravec, Morariju ani Havojić.

Bohemians odcestovali na soustředění

A-tým Bohemians Praha 1905 v pondělí ráno odjel na soustředění. Tak jako v minulých letech, i letos stráví Klokani pět náročných dní ve sportovním komplexu Břízky u Jablonce nad Nisou.

Od pondělí do pátku budou hráči nabírat kondici ve dvoufázových trénincích, program zpestří jen úterní přípravné utkání s Varnsdorfem. Zápas má výkop 7.7. v 17:00 a odehraje se na hřišti Jiskry Mšeno, těsně sousedícím s areálem komplexu Břízky.

Na soustředění odcestovali dva brankáři a devatenáct hráčů do pole. Během týdne může dojít k doplnění kádru o nové tváře, ty tak mají v sestavě rezervována dvě místa. S mužstvem už se dále nepřipravují Tomislav Havojić a Danijel Morariju, o jejichž působení v nastávající sezóně Bohemians neprojeví zájem. Další korálky na předlouhou šňůru dnů v dresu Bohemky už nenavlékne ani Jan Moravec, který se snaží o zajištění zahraničního angažmá. Nadále však v přípravě zůstává Uruguayec Rafael Acosta, stejně jako kmenoví hráči Sparty Lukáš Pauschek a Patrik Schick a toho času obránce Dukly Pavel Hašek. V Jablonci se připojil k mužstvu i "domácí" Tomáš Čížek. Zdravotní komplikace nedovolily odcestovat stoperům Danielu Krchovi a Martinu Csehovi.

 

Kádr Bohemians na soustředění v Břízkách:

Brankáři: Petr Dočekal, Zdeněk Zlámal

Obránci: Zoran Gajić, Pavel Hašek, Lukáš Pauschek, Radek Šírl, Aleš Škerle, Michal Šmíd, Radek Žaloudek

Záložníci: David Bartek, Filip Blecha, Lukáš Budínský, Tomáš Čížek, Milan Havel, Michal Hubínek, Marek Jarolím, Josef Jindřišek, Milan Jirásek, Jhon Mosquera

Útočníci: Rafael Acosta, Matúš Mikuš, Patrik Schick