Bohemka TV: Rozmýšlel jsem, jak zakončím

Trenér Roman Pivarník a střelec Patrik Schick hodnotí sobotní výhru.

Bohemka TV: Rozmýšlel jsem, jak zakončím

Střelec jediné branky sobotní generálky si po utkání stěžoval na nepříjemné počasí: "Bylo velké vedro, to bylo nepříjemné," začal s hodnocením Patrik Schick. "Přechodovou fázi i finální přihrávky měly Pardubice v prvním poločase lepší," pochválil sobotního soupeře Schick. "My jsme ale měli více šancí a byli jsme nebezpečnější," našel na výkonu Bohemians pozitiva.

"Moc dobře se mi nehrálo. Dostával jsem těžké balony na hlavu, to není má silná stránka," hodnotil i svůj individuální výkon útočník Klokanů. Druhý poločas byl ale z jeho pohledu lepší: "Dostával jsem balony do nohy a z toho pramenil i ten gól, který jsem dal."

V 55. minutě se mladý útočník zachoval zkušeně a brankáře soupeře chladnokrevně přehodil. "Rozmýšlel jsem se, jestli ho obejdu nebo přehodím," naznačil, že v poslední chvíli hledal ještě ideální řešení. A jestli si tímto řekl o základní sestavu? "Těžko říct, máme ještě týden. Uvidíme, co se stane."

K hodnocení generálky se dostal i hlavní trenér Roman Pivarník. "Byla to generálka v těžkém počasí," vrátil se k podmínkám zápasu i lodivod Klokanů.

Trenér ovšem zhodnotil v krátkosti přímo i zápas: "Vázla nám kombinace, ve druhém poločase nastalo ale zlepšení." Za týden Bohemce, stejně jako ostatním ligistů, začíná liga. A kolik změn fanoušci proti dnešku na hřišti uvidí? "Možná jedna nebo dvě změny tam budou, ale sestava bude vypadat podobně," poodhalil své záměry Pivarník.

Kompletní hodnocní můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV