Pivarník: Dnes nemohu být spokojený

Leoš Kalvoda a Roman Pivarník hodnotí utkání třetího ligového kola.

Pivarník: Dnes nemohu být spokojený

Úvodní slovo na pozápasové tiskové konferenci měl trenér hostů Leoš Kalvoda.

A ten se jal okamžitě stručně zhodnotit utkání: "Bohemka nějaké možnosti měla, ale my jsme měli dvě nebo tři daleko vypracovanější šance, ať to byl Plšek nebo Petr." Pokračoval ale i o tom, že je vlastně s výsledkem zápasu víceméně spokojen: "Bod z Bohemky se počítá, i když jsme šance mohli proměnit."

"Musíme se stále zaměřovat na proměňování šancí," rozebírá celkové rozložení sil mezi ligami, kdy Olomouc je nováčkem v nejvyšší soutěži: "Ve druhé lize, když dostanete gól, dá se to ještě zvrátit, v první to už moc často neplatí. Zde jsou daleko kvalitnější družstva a musíte hospodařit s tím, co dostanete," uzavírá své povídání.

Po svém kolegovi se před novináře postavil kouč Klokanů Roman Pivarník.

"S výsledkem ani naší hrou nemohu být spokojený," uvedl svou řeč. "Začali jsme trošku pasivně, Sigmu jsme nechali kombinovat a ze zbytečného rohu dostali gól," rozebírá hru obou družstev. Slova nalézá i k pokračujícímu vývoji utkání: "V tomto počasí to není jednoduché otočit, přesto se nám to podařilo a dostali jsme se zpět do zápasu a slušně kombinovali." 

V závěru už ale jen vypíchává negativa výkonu vlastního týmu: "Škoda, že se bojíme hrát, nedostupujeme hráče a necháváme prostor, z toho jsem rozčarovaný. Ve druhém poločase bylo hodně chyb od obou stran, chtěli jsme to zvrátit, ale Olomouc si to už pohlídala," ukončil svůj rezultát pan Pivarník.