Bohemka TV: Jsme zklamaní, že jsme nevyhráli

Michal Šmíd a Roman Pivarník před kamerou Bohemka TV.

Bohemka TV: Jsme zklamaní, že jsme nevyhráli

Okamžitě po utkání přišel hodnotit zápas stoper Bohemians a sobotní střelec vyrovnávací branky Michal Šmíd. "Jsme zklamaní, že jsme nevyhráli. Utekl nám začátek a potom se hraje blbě," litoval úvodní inkasované branky. "Naštěstí jsme rychle vyrovnali. Myslím si, že jsme měli na to dát druhý gól," věřil Šmíd ve výhru.

Právě obránce Bohemky se zapsal do listiny střelců. "Šírlák to výborně vrátil před bránu a já jsem byl tam, kde jsem měl být," popsal jednoduše akci z 26. minuty utkání.

Náročný zápas to byl i kvůli klimatickým podmínkám, které panovaly v sobotu odpoledne ve Vršovicích. Jak těžké to ale bylo pro hráče: "Musím říct, že hodně. Myslím si, že se to mělo přeložit. Pro oba týmy to ale bylo stejné, ale hodně těžké."

Na hrací ploše přišel pro klubovou televizi hodnotit zápas i trenér Roman Pivarník. "Znovu jsme si zkomplikovali život tím, že hrajeme doma, uděláme zbytečný roh a z první standardky dostaneme gól," začal s hodnocením Pivarník. "A v tomto počasí je těžké zápas otáčet."

Po inkasované brance Klokani naštěstí brzy srovnali skóre. "Jsem rád, že se nám podařilo vyrovnat." Výkon ovšem není ideální. "Stále je to nekompaktní. Chybí mi tam důraz, být blíže u hráčů," vyjmenovával nedostatky ze sobotního zápasu Pivarník. Jeho celé hodnocení můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV