V sobotu na Julisku!

Klokani vyzvou v podvečerním čase Duklu.

V sobotu na Julisku!

Od svého znovuobnovení sehrála Bohemka s pražskou Duklou šest ligových utkání s velmi lichotivou bilancí. Dvakrát se radovala z plného bodového zisku, třikrát odešla obě družstva smírně a jen jednou ochutnal vítězství soupeř. Série neproher se táhne již od listopadu 2013 a pokračovat v ní hodlají naši borci i v tomto utkání. 

A jakou hru předpokládá od protivníka trenér Roman Pivarník? "Od Dukly čekáme to, čím se prezentuje, tedy kombinační fotbal." S čím tudíž na pražský celek vyrukovat? "My se budeme především jí kombinační hru ztížit a využít chyb hráčů," poodkrývá taktiku kouč Klokanů.

Jistě ale pozorní fanoušci Synot ligy pamatují předminulé ligové kolo, kdy Dukla dokázala porazit mistrovskou Plzeň. "V tom zápase hrála dobře, sám jsem na něm byl přítomen, ale měla štěstí, protože Plzeň promarnila spoustu šancí," praví pan Pivarník a dokazuje, že i mimo vlastní zápasy nezahálí. "Musíme být obezřetní, ale totéž platí i pro Duklu," hodnotí lodivod Bohemians hru obou celků: "Každý zápas je jiný."

Vyjadřuje se i k situaci velké rotace útočníků, přeci jen v každém střetnutí nastoupil vždy v základní sestavě na hrotu jiný hráč. "Je to výhoda, ale chceme to stabilizovat. Bylo to zapříčiněné tím, že jsme útočníky neměli k dispozici," pokračuje Roman Pivarník ve svém rozboru: "Nebylo to záměrné, ale vynucené."

Máme za sebou teď líté boje s nováčky, znamená to snad zvýšený zisk bodů do dalších zápasů? "Doufám, že ano. Není lehkého soupeře, viděli jsme, jakou měla třeba Jihlava přípravu a poté dostala ve třech duelech jen jeden gól," zakončuje své povídání trenér Bohemians: "Rozhodně ale chceme uspět!"

Střetnutí bude jako hlavní sudí řídit Jan Jílek, na čarách mu bude asistovat dvojice Hájek - Pochylý. Duel začíná v sobotu 15. srpna ve 20:15.

I na toto pražské derby vypsala Fortuna, partner Bohemky, sázky. Bookmakeři této společnosti se domnívají, že favorité jsou domácí Vojáci s kurzem 1,68. Dělbu bodů za remízu pak můžete hrát v kurzu 3,6. Na vítězství Bohemky lze vsadit v kurzu 5,2. Samozřejmostí jsou pak vypsané podhry. Věříte třeba, že Bohemka v prvním poločase neinkasuje branku? Vsaďte si na to v kurzu 2,05 a za vsazenou stokorunu získáte 205 Kč. Všechny aktuální kurzy k tomuto zápasu naleznete na tomto odkazu.