Pivarník: Týmu nemám co vyčítat

Pavel Tobiáš a Roman Pivarník hodnotili sobotní střetnutí.

Pivarník: Týmu nemám co vyčítat

Úvodní slovo na pozápasové tiskové konferenci měl trenér hostů Pavel Tobiáš.

A okamžitě začal hodnotit začátek utkání: "Bohemka s vědomím toho, že nutně potřebovala body, do zápasu vlétla. My jsme to tempo nezachytili, byli všude později a zaslouženě dostali gól," pochválil trenér hostů Klokany a zároveň sepsul svůj tým: "Pak jsme se trochu zvedli, ale měli jsme toho strašně málo a Bohemce jsme spíše sekundovali."

Pan Tobiáš našel slova i pro poločas druhý: "O přestávce jsem zvýšil hlas a potom jsme přidali, bylo tam i více vyhraných soubojů. Stále jsme se však nedostávali do koncovky," rozebírá hru svého družstva: "hlavní je, že jsme přidali branku a dotáhli jsme to k remíze, která je pro nás ziskem. Chtěli jsme Bohemku udržet v tabulce pod sebou, což se nám povedlo,"shrnul cíle dnešního duelu Pavel Tobiáš.

Po svém kolegovi se před novináře postavil trenér Bohemians Roman Pivarník.

I on začal zkraje svůj rezultát povídáním o výkonu svého týmu: "Je škoda, že jsme to utkání nezvládli, protože jsme většinu utkání dominovali a hráli dobrý fotbal. Bohužel jsme nepřidali další gól a z jednoduché situace inkasovali," lká kouč domácích nad zbytečnou chybou. "Týmu nemám co vyčítat, jen to, že nám v koncovce chybí zabijácký instinkt," poodhaluje slabiny Klokanů v dnešním utkání: "A vzadu jsme zase bohužel neudrželi nulu, i když měl soupeř snad dvě střely na branku."

A jak hodnotí pan Pivarník dosavadní výkony v průběhu letošní sezóny? "Doma ztrácíme a po bodících to naskakuje pomalu, chce to prolomit." V závěru už pouze dodává následující: "Samozřejmě je lepší vyhrávat, ale zase se neprohrává."