Bohemka TV: Měli jsme na tři body

David Bartek s Romanem Pivarníkem před kamerou Bohemka TV.

Bohemka TV: Měli jsme na tři body

Pro klubovou televizi přišel zhodnotit zápas David Bartek. "Bohužel se mi to hodnotí blě. Myslím si, že jsme dneska nezačali špatně," začal Bartek. "Měli jsem ze začátku hodně šancí, dobře jsme napadali, měli jsme odražené míče. Z toho i vyústil gól. Jen škoda, že to skončilo jen u jednoho," litoval aktivní záložník Bohemians.

"Příbram nakopávala balony. Pak jsme dostali gól z ničeho. Je to škoda, měli jsme dneska na tři body. Jeden je málo," uzavíral hodnocení sobotního zápasu. Ještě se ovšem vrátil ke svému vstřelenému gólu: "Patrik to tam dobře udělal, já jsem jen čekal, že by to mohlo propadnout."

"Dneska výborný zápas, ofenzivní fotbal," začal s hodnocením remízového zápasu trenér Roman Pivarník. "Je škoda, že jsme letos neodehráli zápas na nulu. Soupeř nemá skoro nic a prosadí se," litoval inkasované branky. Tu i popsal: "Nešťastná situace, ale šlo to řešit jednoduše."

"Měli jsme dobré úseky. Ve druhé půli jsme chtěli hrát aktivně, Příbram ale trochu přeskupila řady," pokračoval o utkání Pivarník. Celé jeho hodnocení můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV