Informace pro fanoušky chystající se do Hradce

Bohemka odehraje v sobotu první zápas MOL Cupu.

Informace pro fanoušky chystající se do Hradce

V sobotu 29. srpna od 17 hodin čeká mužstvo Bohemians zápas 2. kola českého poháru, který od letoška nese název MOL Cup. Los poslal Klokany od Botiče do Hradce Králové, kde jej na svém hřišti v Kuklenách přivítá místní Olympia. Pro fanoušky obou klubů to bude zajímavé měření sil.

Olympia neskrývala před sezónou velké ambice a jako divizní nováček si kladla jako cíl hned v první sezóně po postupu z kraje vystoupat ještě o stupeň výše, do ČFL. A nebyly to jen plané řeči, v tabulce divize C se nachází po čtvrtém kole na čele s plným počtem bodů a skóre 12:0. V pohárové soutěži dokázala vyřadit nejprve v předkole kolegy z divize Pěnčín/Turnov a v prvním kole třetiligový Benešov. Ani v těchto zápasech dosud neinkasovala branku, na čemž má největší zásluhu obrana exVotroků Karal-Rolko-Poděbradský. Zajímavě poskládané mužstvo plné zkušených fotbalistů vede trenér Michal Lesák, který má mezi svěřenci dále například Filipa Klapku nebo exstřížkovského střelce Petera Očovana. Z exotických posil se v Kuklenách uchytil ofenzivní záložník Kingsley Omovie.

V Hradci čekají vysoký zájem fanoušků o souboj mezi dosud nepřekonatelnými domácími a ligovým soupeřem z Vršovic. Tomu odpovídají i zvýšená bezpečnostní opatření, která čekají fanoušky na místním stadionku v Kuklenách, jehož zvětšený plánek je přiložen zde.

Pro fanoušky Bohemky bude připraven oddělený sektor za jižní brankou, který bude mít vlastní vstup z Kudrnovy ulice v těsném sousedství vlakové zastávky. Sektor bude vybaven vlastními toaletami a stánkem s občerstvením. Fanoušci budou podrobeni důkladné osobní kontrole a příslušníky Policie ČR bude prováděna kontrola osobní totožnosti, proto na zápas nebude vpuštěna osoba, která se nebude moci prokázat občanským průkazem.

Vstupenky na zápas budou stát 70 Kč a areál bude přístupný od 16:00. Neváhejte dorazit s dostatečným předstihem, abyste se vyhnuli tvorbě front v návaznosti na zpřísněná bezpečnostní opatření přijatá domácím klubem.

Hřiště v Kuklenách není vybaveno parkovištěm, místo pro svůj automobil proto budete muset hledat v okolních ulicích. Fanoušci, kteří budou chtít vyrazit vlakem, mají zastávku Hradec Králové - Kukleny přímo u vstupu do sektoru Bohemky.