Fotbalový nábor v Ďolíčku!

Bohemians Praha 1905 pořádají 8. září nábor pro chlapce i dívky.

Fotbalový nábor v Ďolíčku!

Stejně jako tomu bylo v loňském roce, i letos Bohemka zorganizuje fotbalový nábor pro chalpce a dívky. Nábor proběhne na hlavním stadionu ve Vršovicích na adrese Vršovická 31, Praha 10. Parkování je možné v přilehlých ulicích. Jestli k nám budete cestovat městskou hromadnou dopravou, nejblíže jsou tramvajové zastávky Bohemians (přímo u stadionu) a Vršovické náměstí, autobus staví na zastávce Ukrajinská.

Září je již dlouhodobě označováno Fotbalovou asociací České republiky jako "Měsíc náborů". Klub Bohemians Praha 1905 proto ve spolupráci s dívčím fotbalovým klubem a mládeží CU Bohemians uspořádá nábor dívek všech věkových kategorií a chlapců přípravkových ročníků 2005 – 2011 v Ďolíčku v úterý 8. září od 17 hodin a účastnit se ho budou i prvoligoví hráči Bohemians.

V A mužstvu Bohemky je v současné době hned sedm odchovanců, kteří prošli mládežnickou základnou vršovického klubu: David Bartek, Filip Blecha, Petr Dočekal, Milan Havel, Michal Hubínek, Radek Šírl a Radek Žaloudek. Dlouholetý hráč David Bartek se stal tváří letošní náborové akce, Filip Blecha je mládežnickým reprezentantem a Milana Havla nedávno nominoval Vítězslav Lavička do reprezentační jednadvacítky pro kvalifikační duely lvíčat. Radek Šírl se stal se Zenitem Petrohrad mimo jiné i vítězem Poháru UEFA a evropského Superpoháru, když porazili slavný Manchester United.

Přijďte proto 8. září na nábor Bohemky, užijete si spoustu zábavy a vaše děti si mohou zkusit, jaké je to hrát fotbal. Ve Vršovicích začínáme přesně v 17 hodin. Ve stejnou dobu zároveň budou probíhat ukázkové tréninky přípravkových týmů, tudíž se na vlastní oči můžete podívat, jak takový fotbalový trénink pro děti vypadá. Kontaktní osobou je z mládeže šéftrenér přípravkových kategorií Kryštof Herold (608 871 174). V případě, že vám tento konkrétní termín nevyhovuje, spojte se s odpovědnou osobou a domluvte si jiný termín.