Bohemka TV: Vybojované vítězství

Pro klubovou televizi hodnotí zápas Patrik Schick a trenér Roman Pivarník.

Bohemka TV: Vybojované vítězství

Sedm minut před koncem rozhodl zápas vytáhlý útočník Patrik Schick. „Už nám trošku teklo do bot, a protože to bylo ke konci, tak Číža hodil dlouhý aut,“ popisoval situaci z 83. minuty. „Soupeř pevně bránil, nedostávali jsme se tam. Navíc naše hra nebyla úplně skvělá, takže vítězství vybojované,“ zhodnotil reálně Schick.

Příčiny byly další: „Hřiště malé, terén nebyl optimální. Ale oba týmy to měly stejné.“ Důležitým hráčem soupeře byl ještě nedávno ligový stoper Adrian Rolko. „Zkušenosti na něm jsou vidět, hlavičky posbíral skoro všechny,“ ukazoval Schick na přednosti vysokého obránce. „Ke konci jsme to na něj již nehráli, odskakovali jsme si. Měli jsme si ale nabíhat víc do prostoru od něj,“ uzavřel hodnocení.

Musím říct, že nám vyšel vstup do utkání, kdy jsme dali gól,“ byl za akci ze sedmé minuty trenér Roman Pivarník rád. „Je ale škoda, že jsme ten náskok z šancí nenavýšili,“ litoval Pivarník.

I trenér Pivarník poukazoval na místní hřiště v Kuklenech: „Všichni víme, jak vypadalo hřiště. Kvalitou i rozměrem, bylo úzké a krátké. Zápas byl hodně soubojový.

Negativní pro trenéra Pivarníka byl i inkasovaný gól. „Mrzí mě, že ani proti takovému soupeři nedokážeme uhrát zápas na nulu,“ podotkl na závěr hodnocení.

Kompletní rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV