Fotbalová sobota v Ďolíčku

O víkendu do Vršovic dorazí i Jablonec.

Fotbalová sobota v Ďolíčku

Před námi je reprezentační přestávka, ale i přesto mohou fanoušci dorazit do Ďolíčku na Bohemku! Svěřenci trenéra Romana Pivarníka přivítají nejdříve v 11 hodin Jablonec, od 15 hodin polský TS Podbeskidzie Bielsko-Biała. Oba duely se odehrají v Ďolíčku!

Fotbalová sobota je po novém výročním logu a křtu autobusu dalším dílkem při oslavách 110 let klubu, které v prosinci vyvrcholí plesem na Vinohradech. I proto se návštěvníci sobotních zápasů mohou těšit ve stánku na náměstíčku na sto deset piv zdarma! Vouchery na piva zdarma a klobásy za 19,05 Kč budou rozdávány po celý den v Ďolíčku!

Vstupenky na tento dvojzápas jsou již v prodeji na internetové stránce Ticketportal. Na oba duely bude fanouškům stačit jedna vstupenka. Navíc permanentkáři, děti do 150 cm a osoby starší 70 let mají vstup zdarma! Ti fanoušci, kteří přijdou do Ďolíčku již na dopolední zápas, budou u vstupu na stadion označení páskou. Ta je bude opravňovat ke vstupu na stadion i pro odpolední utkání.

Pokladny Ďolíčku se otevřou v 10 hodin dopoledne a pro fanoušky budou otevřeny až do 16. hodiny. K dispozici budou vstupenky za 100 Kč. Průchod na stadion bude možný pouze u hlavní brány, tedy z ulice Vršovická. Po celou dobu otevření stadionu bude k dispozici fanshop, stánek s občerstvením i toalety. Fanoušci samozřejmě mohou využít volné doby mezi zápasy po svém. Právě páska na ruce je bude opravňovat k opětovnému vstupu do Ďolíčku.

Mezi zápasy proběhne autogramiáda celého týmu na ochozu stadionu. Každý fanoušek dostane zdarma plakát mužstva a hráči A mužstva budou všem fanouškům k dispozici.